Trend alert: Το neon είναι ωραίο!

Trend alert: Το neon είναι ωραίο!

5 ολοκαίνουρια βερνίκια που φωνάζουν... καλοκαίρι! 

Καθώς είμαστε στην τελική ευθεία για να υποδεχτούμε και επισήμως το καλοκαίρι, όλο και πιο συχνά φτάνουν στο γραφείο τα καινούρια χρώματα και από ό,τι δείχνουν όλα, αυτή είναι η χρονιά των neon τόνων!

Εκτυφλωτικά, τολμηρά, χαρούμενα, προκλητικά, τα neon βερνίκια κάνουν statement και έχουν τη δύναμη να δώσουν ένα εντελώς διαφορετικό twist στην εμφάνισή μας! Αν είστε σε mood πειραματισμών, το βέβαιο είναι πως οι νέες αποχρώσεις που προτείνουν οι εταιρείες καλλυντικών θα σας βάλουν σε μεγάλο πειρασμό- αν πάλι προτιμάτε την ασφάλεια των ήσυχων αποχρώσεων, αλλά δεν μπορείτε να κλείσετε τα αυτιά σας στην loud γοητεία των neon, μπορείτε να τα φορέσετε έξυπνα, δημιουργώντας για παράδειγμα ένα διαφορετικό, καλοκαιρινό γαλλικό, ένα moon manicure ή ως στοιχεία nail art.

Να θυμάστε: επειδή τα neon μαγνητίζουν το βλέμμα στα χέρια σας όσο τίποτε, είναι πολύ βασικό να έχετε φροντισμένα νύχια, με ιδανικό σχήμα το τετράγωνο με στρογγυλεμένες άκρες (πάντα λαμβάνοντας υπόψιν το μέγεθος και το σχήμα της βάσης των νυχιών σας). Απλώστε οπωσδήποτε μια διάφανη βάση και δοκιμάστε το κόλπο που κάνουν οι nail experts: περάστε πρώτα ένα λευκό ματ βερνίκι (μάλιστα φέτος, η OPI έχει δημιουργήσει μια ειδική λευκή βάση για τα neon βερνίκια), γιατί απογειώνει την απόδοση του χρώματος.

Αν αναρωτιέστε ποια χρώματα ταιριάζουν στην επιδερμίδα σας, έχετε υπόψιν έναν γενικό κανόνα, πως στην ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ταιριάζουν οι πράσινες και οι μοβ αποχρώσεις, ενώ στη σταρένια οι πορτοκαλί και οι ροζ.