Είναι ευτυχία να έχεις έναν πατέρα στον οποίο θες να μοιάζει ο σύντροφός σου και η Paltrow το ξέρει!

Τζένη Ντεμιράι
Είναι ευτυχία να έχεις έναν πατέρα στον οποίο θες να μοιάζει ο σύντροφός σου και η Paltrow το ξέρει!

Η Paltrow μιλά για τον Falchuk και το «μου θυμίζεις τον πατέρα μου» αποκτά τη σημασία που θα έπρεπε!

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Gwyneth Paltrow μίλησε στο People για τη σχέση με τον σύζυγό της, Brad Falchuk και μας έκανε να δούμε με μία πιο τρυφερή ματιά τη φράση «μου θυμίζεις τον πατέρα μου», η οποία συχνά συνδέεται με «ξεπερασμένες» συμπεριφορές που θα έκανε κάποιος άνθρωπος μεγαλύτερης ηλικίας.

Πριν από μερικά χρόνια τέτοιου είδους φράσεις («μου θυμίζεις τον πατέρα μου» ή «μου θυμίζεις την μητέρα μου»), χρησιμοποιούνταν για να περιγράψουμε κάποιον boomer που μάλλον έχει μείνει λίγο πίσω σε ιδέες και αντιλήψεις.

Gwyneth Paltrow

Η νέα διάσταση της Gwyneth Paltrow

Φαίνεται, όμως, ότι η 51χρονη Gwyneth Paltrow έφερε ξανά στο προσκήνιο αυτή την ατάκα με ένα «ανανεωμένο» νόημα, το οποίο στηρίζεται στην αποδοχή και αγάπη, με έναν τρόπο που όλες μας θα ευχόμασταν να μας έκανε να δούμε ένα μέρος της δικής μας σχέσης με τον πατέρα μας.

«Έχει πράγματα που θύμιζαν τον πατέρα μου. Είναι γαλανομάτης, τηλεοπτικός συγγραφέας, με χρυσή καρδιά και μεγάλη αίσθηση του χιούμορ», δήλωσε για τον 52χρονο Falchuk. Ενώ συμπλήρωσε πως «Τελικά επέλεξα τον μπαμπά μου».

NY Premiere of Netflix's

Ο τηλεοπτικός συγγραφέας και παραγωγός Brad Falchuk, θυμίζει, λοιπόν, στην Gwyneth Paltrow τον πατέρα της επειδή είναι ένας καλόκαρδος πλακατζής και αυτό μοιάζει υπέροχο.

Δείχνει την όμορφη σχέση που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνη και τον Bruce Paltrow, ο οποίος έχασε τη ζωή του από καρκίνο το 2002. Αυτή η σχέση δεν είναι δεδομένο ότι θα είναι τρυφερή, ακόμα κι αν ο γονιός έχει χάσει τη ζωή του από κάποια απροσδόκητη ασθένεια.

Η δήλωσή της δείχνει, επίσης, την βαθιά αγάπη που αισθάνεται για τον επί πέντε χρόνια σύζυγό της, με τον οποίο μοιράζεται τη ζωή και τα όνειρά της, αλλά και την τρυφερότητα με την οποία έβλεπε τον πατέρα της.

Είναι μία μικρή ευτυχία να έχεις μεγαλώσει με έναν πατέρα στον οποίο θες να μοιάζει ο σύντροφος της ζωής σου!

Πολλοί άνθρωποι κουβαλούν τις πληγές της παιδικής τους ηλικίας σε ολόκληρη τη ζωή τους. Οι πληγές αυτές συνδέονται (πάντα;) με τους γονείς αλλά όχι πάντα με «λάθος» συμπεριφορές τους. Σίγουρα, δεν υπάρχει κάποια μυστική συνταγή «επιτυχημένου γονέα» και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα, τα οποία μπορεί ο πατέρας ή η μητέρα του παιδιού να μην έχουν καμία πρόθεση να δημιουργηθούν.

Με τα χρόνια, βαφτίσαμε αυτά τα «προβλήματα» παιδικά τραύματα και κάπως έτσι θα ακούσεις πολλούς να μιλούν για αυτά, κουβαλώντας τις πληγές τους στην πλάτη και δυσκολεύοντας τις σχέσεις τους με τους γονείς αλλά και τον εαυτό τους.

Το «μου θυμίζεις τον πατέρα μου» κάποτε συνδεόταν στο μυαλό μου με αυτές τις πληγές, με αυτά τα ελαττώματα που ακόμα κι ως ενήλικας δεν κατάφερε κάποιος να αποδεχτεί ότι απλώς τα έχουν οι γονείς του και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.

Πλέον, συνδέεται με την τρυφερότητα της δήλωσης της Paltrow και με κάνει να θεωρώ μία μικρή ευτυχία να έχεις μεγαλώσει με έναν πατέρα στον οποίο θα θες να μοιάζει ο σύντροφος της ζωής σου!

Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε πώς χρησιμοποιεί το βραβείο της και κέρδισε Όσκαρ φαντασίας