Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε πώς χρησιμοποιεί το βραβείο της και κέρδισε Όσκαρ φαντασίας

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε πώς χρησιμοποιεί το βραβείο της και κέρδισε Όσκαρ φαντασίας
Invision

Η Gwyneth Paltrow βρήκε την πιο απρόσμενη χρήση του χρυσού αγαλματίδιου και οι φήμες για τη γνησιότητά του έσπασαν ρεκόρ. Η απάντηση του εκπροσώπου της ηθοποιού και το χιουμοριστικό βίντεο.

Εικοσιέξι ολόκληρα χρόνια μετά τη νίκη της στην κατηγορία του Καλύτερου Α΄ Γυναικείου Ρόλου, η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε πως χρησιμοποιεί το Όσκαρ της για να κρατάει την πόρτα από την οποία βγαίνει στον κήπο της στα Hamptons.

Η απρόσμενη αποκάλυψη της Gwyneth Paltrow

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στη Vogue η 51χρονη σταρ αποκάλυψε πως χρησιμοποιεί καθημερινά το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο ως stop πόρτας για το εξοχικό της στο Hamptons.

Στο video που γυρίστηκε πριν λίγους μήνες στο σπίτι της ηθοποιού η κάμερα επικεντρώθηκε στο Όσκαρ που βρισκόταν στο έδαφος και κρατούσε την πόρτα ανοιχτή.

https://www.instagram.com/p/CyMbJ9oM0zV/

«Τι όμορφο Όσκαρ», ακούγεται να λέει ο δημοσιογράφος Joe Sabia στο βίντεο με την Paltrow να απαντά: «Το stop της πόρτας μου. Λειτουργεί τέλεια».

Αρκετά μέσα μετέδωσαν λίγο αργότερα πως η Gwyneth Paltrow χρησιμοποιεί το Όσκαρ της ως stop πόρτας, προκαλώντας αντιδράσεις από το περιβάλλον της ηθοποιού.

H αλήθεια για τη γνησιότητα του Όσκαρ

Την είδηση που έκανε τον γύρο του διαδικτύου βγήκε να διαψεύσει εκπρόσωπος της 51χρονης ο οποίος τόνισε στο Variety πως «φυσικά και πρόκειται για αστείο». Ο ίδιος επικαλέστηκε παλαιότερη συνέντευξη της ηθοποιού στους New York Times στην οποία η Paltrow αναφέρει ότι διατηρεί το Όσκαρ της στο σπίτι της στο Amagansett της Νέας Υόρκης. Επομένως το χρυσό αγαλματίδιο που εκτελούσε χρέη stopper πόρτας στο περιβόητο βίντεο είναι πιστό αντίγραφο.

Η Jlo απάντησε στις δηλώσεις της Gwyneth Paltrow για τις επιδόσεις του Ben Affleck στο κρεβάτι

Η Gwyneth Paltrow κέρδισε το Όσκαρ το 1999 για την ερμηνεία της ως Viola De Lesseps στο «Shakespeare in Love». Πριν λίγους μήνες η ηθοποιός μίλησε σε ένα επεισόδιο του podcast «Call Her Daddy» και αποκάλυψε πως η απόκτηση βραβείου Όσκαρ την οδήγησε σε μια ανθυγιεινή κρίση ταυτότητας.

«Μόλις κέρδισα το Όσκαρ, με έβαλε σε μια μικρή κρίση ταυτότητας, γιατί αν κερδίσεις το μεγαλύτερο βραβείο, τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνεις; Και πού υποτίθεται ότι πρέπει να πας; Ήταν δύσκολο το μέγεθος της προσοχής που δέχεσαι σε μια τέτοια βραδιά και τις εβδομάδες που ακολουθούν, είναι τόσο αποπροσανατολιστικό. Και ειλικρινά, πραγματικά ανθυγιεινό. Έλεγα, αυτό είναι τρελό. Δεν ξέρω τι να κάνω, δεν ξέρω προς τα πού είναι η κορυφή. Ήταν πολλά. Όχι ότι θα το έδινα πίσω ή κάτι τέτοιο, ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, αλλά μου έθεσε πολλά πράγματα υπό αμφισβήτηση», εξομολογήθηκε η σταρ της μεγάλης οθόνης.

Πηγή κεντρικής: apimages.com