5 κόλπα θα σου μάθουν να κρεμάς έξυπνα τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Τσακιρίδου Χριστίνα
5 κόλπα θα σου μάθουν να κρεμάς έξυπνα τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

Οι εναλλακτικοί τρόποι για να κρεμάσεις τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια φέτος.

Λίγες μόνο εβδομάδες έμειναν μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα και οι τελευταίες ημέρες του χρόνου είναι ταυτισμένες με τη γιορτινή ατμόσφαιρα και διακόσμηση. Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο δεσπόζει στο σαλόνι κάθε σπιτιού και αποτελεί το πιο cozy spot για όλη την οικογένεια.

Αναπόσπαστο κομμάτι της γιορτινής διακόσμησης είναι τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, τόσο στο δέντρο αλλά και στα υπόλοιπα σημεία. Δίνουν χρώμα, φως και ζεστασιά όπου προστίθενται και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.

Τα απόλυτα hacks για τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια

1. Ένα βίντεο έγινε πρόσφατα viral στο TikTok και μας έδειξε το έξυπνο κόλπο για να κάνουμε τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια να φαίνονται ακόμα πιο φωτεινά. Καθώς προσθέτεις τα φώτα στο δέντρο σου (με φορά από κάτω προς τα πάνω), τοποθέτησέ τα με ένα μοτίβο ζιγκ ζαγκ πάνω από τα κλαδιά αντί να τα τυλίξεις με τον κλασικό τρόπο. Αυτό όχι μόνο θα τα κάνει να φαίνονται πιο φωτεινά αλλά θα μετατρέψει αργότερα το ξετύλιγμα σε παιχνιδάκι.

2. Αν το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου είναι αρκετά ψηλό, έχουμε τη λύση για να τοποθετήσεις άκοπα τα λαμπάκια. Πάρε μια ξύλινη (ή μεταλλική) βέργα και στερέωσε πάνω της ένα γάντζο με τη βοήθεια μιας κολλητικής ταινίας. Το κοντάρι θα είναι το αγαπημένο σου εργαλείο αφού με τη βοήθειά του θα βάλεις τα λαμπάκια ακόμα και στα πιο ψηλά σημεία του δέντρου.

3. Επένδυσε σε μερικούς συνδετήρες καλωδίωσης, τους οποίους μπορείς να αγοράσεις σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή. Τοποθέτησέ τους σε εξωτερικά σημεία του σπιτιού και πέρασε από μέσα το καλώδιο με τα λαμπάκια. Με αυτό τον τρόπο θα εξασφαλίσεις ότι τα φωτάκια θα παραμείνουν στη θέση τους ακόμα και με βροχή ή δυνατό αέρα.

4. Ο καλύτερος τρόπος για να μη μετανιώσεις για τα φωτάκια που αγόρασες είναι να τα ελέγξεις με τη βοήθεια ενός ελεγκτή φωτός. Αυτό το μικρό αλλά τόσο χρήσιμο gadget θα σε προφυλάξει από τις άσκοπες αγορές αφού θα σου επιτρέψει να δεις την ένταση και το τελικό αποτέλεσμα του προϊόντος.

Το κόλπο του TikTok για χριστουγεννιάτικη γιρλάντα σε χρόνο Dt

5. To εφεδρικό λαμπάκι θα κάνει τη διαφορά

Ένα από τα πιο έξυπνα hack που μάθαμε χάρη στο TikTok μας δείχνει πώς να κάνουμε τα λαμπάκια μας να αναβοσβήνουν. Κάθε συσκευασία περιέχει ένα κόκκινο λαμπάκι το οποίο δεν είναι απλά εφεδρικό αλλά έχει συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης. Αφαίρεσε ένα λαμπάκι και τοποθέτησε στη θέση του το κόκκινο. Αυτό που θα δεις θα σε εκπλήξει!

Πηγή κεντρικής: pexels.com