Άδειασες το ψυγείο σου από γλυκά γιατί ξεκίνησες δίαιτα;

Άδειασες το ψυγείο σου από γλυκά γιατί ξεκίνησες δίαιτα;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος! Στη διατροφή για τέλεια σιλουέτα χωράει και ένα γλυκάκι, αρκεί να επιλέξεις τα σωστά γλυκίσματα χωρίς να χρειαστεί να στερηθείς τίποτα!


Μεταξύ μας κορίτσια, καμιά μας εδώ στο γραφείο δεν μπορεί να αντισταθεί σε γλυκούς πειρασμούς. Και μη νομίζετε ότι βλέπουμε στη θεματολογία μας όλες εκείνες τις κομψές celebrities και δεν ζηλεύουμε! Άλλη κάνει δίαιτα, άλλη «προσπαθεί» να κάνει δίαιτα, άλλη κρατιέται λόγω της επικείμενης εξόρμησης στην παραλία... και όλη αυτή η στέρηση μας τρελαίνει, ειδικά αν πέσουμε πάνω σε κάποια απολαυστική συνταγή γλυκού!


Τώρα πια δεν χρειάζεται να υποβάλουμε τον εαυτό μας στο «σοκ» της απότομης στέρησης και της ψυχολογική πίεσης που ακολουθεί συνήθως αυτή την περίοδο. Γιατί όπως όλες ξέρουμε καλά, η στέρηση έχει ανάποδα αποτελέσματα: συνεχή πισωγυρίσματα σε «κακές» επιλογές που ανεβάζουν τη ζυγαριά, καθώς δεν καταφέρνουμε ποτέ να φτάσουμε στο στόχο μας, είμαστε συνεχώς σε «κατάσταση δίαιτας» και αυτοτιμωρίας! Κι όμως, η ζωή είναι τόσο γλυκιά!


Ευτυχώς, υπάρχουν πια λύσεις που επιτρέπουν την απόλαυση της γλυκιάς γεύσης σε επιδόρπια και ροφήματα, χωρίς να χαλάει η ισορροπημένη διατροφή μας.


Και εδώ ερχόμαστε σε αυτό που γράψαμε στην αρχή: μπορείς να έχεις γλυκάκια στο ψυγείο και τα ντουλάπια της κουζίνας σου, αρκεί να είναι από την ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ, που διαθέτουν τα 4 χαρακτηριστικά, κλειδιά για όσους προσέχουν τη διατροφή τους: χαμηλό Γλυκαιμικό Δείκτη, απουσία ζάχαρης (τη θέση της έχει πάρει το γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από το φυτό stevia), περιορισμένες θερμίδες και λιπαρά- και όλα αυτά, χωρίς να στερούνται ούτε ελάχιστα σε γεύση!


Αν, λοιπόν, μπορείς να ζήσεις χωρίς ζάχαρη αλλά όχι χωρίς γλυκό, η σειρά επιδορπίων ΓΙΩΤΗΣ Sweet & Balance θα σου δώσει τις πιο yummy επιλογές, χωρίς τις αντίστοιχες ενοχές*: μίγμα για Παγωτό με γεύση Βανίλια ή Σοκολάτα, δροσερό Φρουί Ζελέ με γεύση κεράσι ή φράουλα, αέρινο Μιλφέιγ και πλούσιο Τσηζκέικ, Mousse σοκολάτας με την πιο απαλή υφή, μίγμα για κέικ που θα συνοδεύσει τέλεια τον καφέ σου, αλλά και Mini σοκολατάκια bitter και γάλακτος σε πρακτική συσκευασία για να έχεις πάντα μια επιλογή όταν ο ουρανίσκος σου ζητήσει κάτι γλυκό!


* Στα πλαίσια μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.