Μία επίσκεψη στα Yava θα σε πείσει ότι ήρθε η ώρα να (ξανά) αρχίσεις τη γυμναστική

Γωγώ Φούντα
Μία επίσκεψη στα Yava θα σε πείσει ότι ήρθε η ώρα να (ξανά) αρχίσεις τη γυμναστική

Δύο συντάκτριες του Queen γυμνάστηκαν και ενθουσιάστηκαν!

Ήταν ένα κρύο μεσημέρι Πέμπτης όταν μαζί με την Ερμιόνη περάσαμε το κατώφλι των Yava στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ομολογώ ότι λίγες μέρες πριν, είχαμε παλέψει με τους εσωτερικούς μας δαίμονες, γιατί όσο να πεις, το να αφήνεις τη ζεστασιά του γραφείου για να πας να γυμναστείς, ίσως να μη φαντάζει ιδανικό σενάριο -ναι όπως κι εσύ έτσι κι εμείς θα προτιμούσαμε να «χτυπήσουμε» κανένα burger και όχι να κάνουμε κοιλιακούς- στο μεσημεριανό μας διάλειμμα.

Παρόλα αυτά, αμέσως μόλις μπήκαμε στην αίθουσα όπου μας περίμενε ο Λάμπρος -ο γυμναστής- με... άγριες (ομολογουμένως) διαθέσεις, όλες οι αμφιβολίες μας εξαφανίστηκαν! Είναι που κατά βάθος μας αρέσει η γυμναστική; Είναι που το υγιές και σμιλεμένο σώμα το αποκτάς μόνο με διατροφή και άσκηση και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε; Για να μην τα πολυλογώ, πήραμε βαθιά ανάσα και εξηγήσαμε τι ακριβώς θα θέλαμε να γυμνάσουμε και σε ποια ακριβώς σημεία θα θέλαμε να δούμε διαφορά.

Yava1

Έτσι λοιπόν, ξεκινήσαμε με καθίσματα, για να τονώσουμε οπίσθια και μηρούς -δείγμα θηλυκότητας κακά τα ψέματα - συνεχίσαμε με ασκήσεις για τα χέρια (διότι πώς θα φορέσουμε το υπέροχο εκείνο φόρεμα που πήραμε με τους ώμους και την πλάτη έξω;) και ολοκληρώσαμε με κοιλιακούς (γιατί τα crop top είναι στην μόδα και μάλλον θα παραμείνουν)!

Yava3


Ναι αγκομαχήσαμε. Ναι διαμαρτυρηθήκαμε. Παρόλα αυτά, είχαμε εκείνη την υπέροχη αίσθηση ότι εδώ γίνεται δουλίτσα, κάτι που νιώσαμε από τους μύες που μας τραβούσαν και από την κλασική πια δυσκολία στο περπάτημα -μα πάντα;- αφού τελειώσαμε!

Το ακόμα πιο τέλειο, είναι ότι οι ασκήσεις που έδειξε ο Λάμπρος, μπορούν πανεύκολα να γίνουν και στο σπίτι σου την ώρα που βλέπεις τηλεόραση ή ακούς μουσική. Αν πάντως είσαι πιο εξωστρεφής, πέρνα μία βόλτα από τα Yava και μάλλον θα δυσκολευτείς να μην κάνεις την εγγραφή σου!

Δες το βίντεο και μάθε έξυπνα tips από τον Λάμπρο:




Τα Yava πρωτοπορούν με τη νέα υπηρεσία “Πρόγραμμα επιβράβευσης μελών με επιστροφή μετρητών”!

Με κάθε νέα συνδρομή , απόκτηση πακέτου extra υπηρεσιών ή ακόμη και σύσταση νέου μέλους ή ομαδικής εγγραφής θα δημιουργείται ένας προσωπικός λογαριασμός όπου τα ενεργά μέλη των YAVAFITNESS CENTERS FITNESS CENTERS θα αμείβονται με πόντους (1 πόντος = 1€) οι οποίοι θα εξαργυρώνονται με αγορά συνδρομής ή πακέτου extra υπηρεσιών ή ακόμα και με επιστροφή μετρητών

Μάθετε περισσότερα εδώ : http://yava.gr/news/article/434/epibrabeysh-melwn-me-epistrofh-metrhtwn/