Eίναι αυτό κορμί γυναίκας που γέννησε ένα χρόνο πριν;

Γωγώ Φούντα
Eίναι αυτό κορμί γυναίκας που γέννησε ένα χρόνο πριν;

Για την ακρίβεια 10 μήνες!

Να κάτι τέτοια βλέπουμε και γινόμαστε έξαλλες! Διότι εμείς κυρίες και κύριοι, φάγαμε τα πάντα, ή μάλλον τα πάντα σε λιπαρά και γλυκά τα Χριστούγεννα, με αποτέλεσμα τώρα, όχι μόνο να παλεύουμε με τα κιλά που βάλαμε, αλλά και να βλέπουμε... εκνευριστικότατες εικόνες που μας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην κατάθλιψη και την απελπισία!

Ανοίγουμε τον υπολογιστή μας και τι να δούμε; Την Tamara Ecclestone να κάνει τις διακοπές της στο Ντουμπάι μαζί με το σύζυγο και την 10 μηνών κορούλα της Sophia. Θα μας πείτε τώρα και πού είναι το κακό; Το κακό έγκειται στο ότι η Tamara όπως προαναφέραμε γέννησε πριν 10 μήνες, και το σώμα της ίσως είναι και καλύτερο από αυτών των... Αγγέλων της Victoria's Secret!

Koιλιακοί, γράμμωση στα πόδια, γράμμωση στα χέρια, και γενικότερα ένα σώμα αψεγάδιαστο, το οποίο φρόντιζε φυσικά να επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, ήταν αυτά που είδαμε και ειλικρινά προβληματιστήκαμε.

Πάντως, έχουμε να πούμε, ότι μπορεί το κορμί όντως να είναι καταπληκτικό, αλλά δεν ξέρουμε κατά πόσο θα συστήναμε τόσο σκληρή γυμναστική και διατροφή σε μία γυναίκα που δεν έχει κλείσει χρόνο από τη στιγμή που γέννησε. Αλλά από την άλλη, ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει σωστό. Εμείς πάντως έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να ήμασταν.

Διαβάστε ακόμη:

Jennifer Aniston: Εξομολογείται την τραυματική εμπειρία που έχει στοιχειώσει τη ζωή της

Όταν οι paparazzi ξεφτιλίζουν την Kim: Οι εικόνες που μας έκαναν να κλάψουμε από τα γέλια

Δείτε πώς η Angelina Jolie «κατέστρεψε» την... Kylie Jenner