Ποιος μίλησε για... ντίβα; Η Victoria Beckham τολμάει να «τσαλακωθεί»

Ερμιόνη Σαρρή
Ποιος μίλησε για... ντίβα; Η Victoria Beckham τολμάει να «τσαλακωθεί»

Ξεπέρασε το μεγαλύτερό της φόβο και το... ομολογεί

Τη γνωρίσαμε ως Posh των Spice Girls και ακόμη και ο David Beckham δεν κατάφερε να αντισταθεί στο πέρασμά της. Κάθε της εμφάνιση χαρακτηριζόταν από μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και μίνι φορέματα. Με άλλα λόγια η Victoria Beckham ήταν η γυναίκα που μας έκανε να απορούμε, μήπως κοιμάται ακόμη και με τα αγαπημένα της... τακούνια. Μα μία φορά να μην την έχει πετύχει ο φακός με μία φόρμα και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια;

Παντρεύτηκε, έγινε μητέρα και ποτέ ως τώρα δεν είχε αποχωριστεί τα αγαπημένα της 15ποντα. Ήρθε η ώρα όμως που ο φόβος να πέσει στα λίγο πιο... «χαμηλά» έγινε πραγματικότητα. Είναι σχεδιάστρια μόδας και το πρόγραμμα της δεν τα αντέχει. Της είναι σχεδόν αδύνατο να κυκλοφορεί ολημερίς και ολονυχτίς πάνω στα τακούνια και πλέον η καρδιά της (όχι εξ΄ ολοκλήρου βέβαια) ανήκει στα... φλατ.

victoria-beckham-flat-shoes 58c95

Ναι καλά ακούσατε, η Beckham ξεπέρασε τον μέχρι πρότινος φόβο της για επίπεδες εμφανίσεις και... τολμάει. Φυσικά, έχει αποχωριστεί και τα σέξι φορέματά της, αφού έγινε λάτρεις των πουλόβερ. Πάει η Posh, έγινε αγνώριστη. Η «εθισμένη» στο στιλέτο, αγαπάει πια τα... oxford. Η ίδια βέβαια στην τελευταία της συνέντευξη στην εφημερίδα «Independent», πως αρχικά φοβόταν αρκετά να κάνει αυτή την αλλαγή στις στιλιστικές της επιλογές. Άντε καλέ, μία απόφαση ήταν και μάλιστα αρκετά επιτυχημένη. Δες και εμάς τι ωραία που τα περνάμε!

25BF7C7000000578-2956792-image-a-18 1424166299299 b1063

Victoria, καλωσόρισες στον κόσμο των θνητών γυναικών. Είναι ωραίος και αναπαυτικός, μην ανησυχείς.

Διαβάστε ακόμα:

Κάτι σοβαρό συμβαίνει στη Miley Cyrus! Δεν εξηγείται αλλιώς η εμφάνιση αυτή

Μα τόση κατινιά πια; Beyonce και Kim έγιναν κολλητές για τον πιο τραγικό λόγο