O χωρισμός-βόμβα και η αποστομωτική απάντηση του διάσημου ζευγαριού!

O χωρισμός-βόμβα και η αποστομωτική απάντηση του διάσημου ζευγαριού!

Τι πραγματικά συμβαίνει ;

Οι χωρισμοί στο μακρινό Hollywood είναι συχνό φαινόμενο! Τα διάσημα ζευγάρια είναι αρκετά θα λέγαμε... υπερκινητικά στις σχέσεις τους, μιας και δε λένε με τίποτα να ηρεμήσουν και να μείνουν πιστά στους δεσμούς τους. Στις περισσότερες των περιπτώσεων τα δημοσιεύματα βγαίνουν αληθινά. Μερικές –λιγοστές- φορές όμως, πέφτουν και έξω.

Ελπίζουμε στις εξαιρέσεις αυτές να ανήκουν και ο Jon Hamm με τη σύζυγό του Jennifer Westfeldt. Πρόσφατα δημοσιεύματα του In Touch Magazine τους ήθελαν να παίρνουν διαζύγιο μετά από 16 χρόνια κοινής συμβίωσης. Μάλιστα σημειώθηκε πως έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό καθώς και ότι διατηρούν φιλικές σχέσεις.

1331510000 jennifer-westfeldt-jon-hamm 1 be349


Λίγες ημέρες μετά όμως, έρχεται η... αποστομωτική απάντηση του ζευγαριού δια στόματος Westfeldt, η οποία και τόνισε πως τα δημοσιεύματα είναι ψευδή! Επιπλέον ζήτησε από τους δημοσιογράφους και τον κόσμο να τους σεβαστούν στη δύσκολη αυτή στιγμή τους (ο διάσημος ηθοποιός νοσηλεύτηκε για περίπου ένα μήνα σε κέντρο αποτοξίνωσης για να νικήσει το δαίμονά του, βλέπε αλκοόλ).

hamm27f-1-web f1314


Ελπίζουμε να είναι μαζί και αγαπημένοι!

Διαβάστε ακόμα

Συναγερμός! Η Kylie Jenner δεν έχει πια χείλη και σας έχουμε τα ντοκουμέντα

Πού είχε εξαφανιστεί η Jennifer Aniston; Στο σπίτι της γιατί είναι τριών μηνών έγκυος!