Η Katie Holmes στην πιο ειλικρινή της συνέντευξη, βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Γωγώ Φούντα
Η Katie Holmes στην πιο ειλικρινή της συνέντευξη, βάζει τα πράγματα στη θέση τους

Τι λέει για τπ γάμο της με τον Tom Cruise;

Μπορεί πριν λίγες μέρες να συμπληρώθηκαν 9 χρόνια από την ημέρα που η Katie Holmes παντρεύτηκε τον Tom Cruise, αλλά έχουν περάσει σχεδόν 4 από τη στιγμή που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της Suri, μιας και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πατέρας της δεν τη βλέπει σχεδόν καθόλου.

Και τώρα, η Holmes στα 36 της πια, δεν της φαίνεται, αποφασίζει να μιλήσει για πρώτη φορά ειλικρινά και να εξηγήσει κάποια πράγματα με συνέντευξή της στο Ocean Drive Magazine. Και ως διά μαγείας... δηλώνει ότι δεν μετανιώνει για οτιδήποτε κι αν έχει κάνει στο παρελθόν, αναφερόμενη φυσικά στον ατυχέστατο γάμο της: «Αλήθεια δεν μετανιώνω για τίποτα από όσα έχω κάνει. Έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα από τις εμπειρίες μου. Πλέον όμως είμαι ένα φυσιολογικό άτομο με μία φυσιολογική ζωή. Ξέρω ότι κινούμαι σε ένα χώρο ιδιαίτερο αλλά εγώ ζω μία απολύτως φυσιολογική ζωή».

2EEE173900000578 3339598 image m 10 1448898863118 3c1d6

Όσο για τη Suri δήλωσε ότι η ανατροφή της και κυρίως η στενή συναναστροφή μαζί της της έχει αλλάξει τη ζωή και την έκανε αυτό που προοριζόταν να γίνει.

Αυτή την περίοδο κάνει γυρίσματα για τη δραματική ταινία Touched With Fire.