Οι «κρίσεις» της Amal Alamuddin και το μεγάλο βέτο που άσκησε στον George Clooney

Ερμιόνη Σαρρή
Οι «κρίσεις» της Amal Alamuddin και το μεγάλο βέτο που άσκησε στον George Clooney

Τι πρέπει να κάνει ο Clooney αν θέλει να «σώσει» το γάμο του;

Εδώ και καιρό γράφονται πολλά για το γάμο του George Clooney και της Amal Alamuddin. Πολλά δημοσιεύματα θέλουν το γάμο τους να βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Οι σκηνές ζήλειας της όμορφης δικηγόρου, οι κρίσεις της και το μεγάλο βέτο που άσκησε στον σέξι σύζυγό της φαίνεται πως τον έχουν κάνει να νοσταλγεί τις εργένικες στιγμές του.

Η Amal Alamuddin δε ζηλεύει μόνο την Cindy Crawford, αλλά και όλες τις γυναίκες που έχουν υπάρξει κατά καιρούς στο πλευρό του Clooney. Εκείνη δε θέλει να πηγαίνουν στο εξοχικό τους σπίτι καθώς σκέφτεται πως το έχουν επισκεφτεί ουκ ολίγες γυναίκες, όσο εκείνος ήταν ελεύθερος. Ζητά από τον ίδιο να τον πουλήσουν και οι τσακωμοί τους είναι πολλοί. Όπως αναφέρει και το δημοσίευμα, η Amal Alamuddin ξεσπά συνεχώς και αιτία είναι το πικάντικο παρελθόν του συζύγου της.

amal alamuddin divorce george clooney 94fae

Και το θέμα δε σταματά εδώ. Ενώ η Amal απαιτεί να πουληθεί η εξοχική αυτή κατοικία, ταυτόχρονα ο Clooney έχει απομακρυνθεί και από τους φίλους του. Όλα αυτά όμως τον πνίγουν και το μέλλον του γάμου τους είναι... άγνωστο.