Η νέα εμφάνιση του γαλαζοαίματου «Christian Grey» είναι ακριβώς αυτό που ήθελες

Γωγώ Φούντα
Η νέα εμφάνιση του γαλαζοαίματου «Christian Grey» είναι ακριβώς αυτό που ήθελες

Και ναι ήταν όπως πάντα υπέροχος

Λένε ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα, και μας φαίνεται απολύτως λογικό, μιας και η ζωή και κυρίως η φύση του ανθρώπου, έχει μάθει στη διαρκή αναζήτηση της τελειότητας-ευτυχίας, η οποία μπορεί να μην έρθει και ποτέ. Ε λοιπόν εμείς, έχουμε ένα παράδειγμα, το οποίο τουλάχιστον εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να μην έχει... σοβαρές ελλείψεις.

Αναφερόμαστε στον γαλαζοαίματο «Christian Grey», τον Πρίγκιπα της Σουηδίας Carl Philip, ο οποίος τυγχάνει να είναι ο... Πρίγκιπας του παραμυθιού!!! Όμορφος-είπαμε είναι σωσίας του Jamie Dornan-ευγενικής καταγωγής, και άκρως... φλογερής προσωπικότητας, μιας και δε δίστασε να έρθει σε σύγκρουση με το Παλάτι, προκειμένου να μπορέσει να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, την οποία οι γονείς του δεν ενέκριναν, φαντάζει ως το απόλυτο αρσενικό, και μάλλον είναι.

3090D80A00000578 3416275 The royal was joined by husband Prince Carl Philip who looked da a 40 1453752210673 df9c7

Ε και τώρα, εμφανίζεται σε αθλητική εκδήλωση με την έγκυο καλή του και είναι όπως πάντα υπέροχος. Με έναν γρήγορο υπολογισμό πιστεύουμε ότι το παιδί τους μάλλον θα κοντράρει στα ίσα τον George και τη Charlotte, σε ομορφιά και τσαχπινιά.