Το νέο κορίτσι του Sean Penn

Το νέο κορίτσι του Sean Penn

Scarlett ποια; Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε από τον χωρισμό τους και ο Penn παρουσίασε στους παπαράτσι τη νέα του κατάκτηση.

Μετά από άπειρες φήμες περί σχέσης μεταξύ τους και μερικές διαψεύσεις από τους εκπροσώπους τους, ο Sean Penn και η Scarlett Johansson παραδέχτηκαν πριν μερικούς μήνες πως έχουν δεσμό, πηγαίνοντας μάλιστα στον γάμο της Reese Witherspoon ως ζευγάρι. Πριν καλά καλά προλάβουμε να το χωνέψουμε, όμως, Penn και Johansson ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στις αρχές του Ιουνίου, μετά από σχεδόν 3 μήνες σχέσης.

Ο Penn, ωστόσο, δεν έκατσε να το σκεφτεί και πολύ και βρήκε την αντικαταστάτρια της Scarlett και νέα του σχέση στο πρόσωπο της Stacey Koplin, αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία πλέον είναι η επίσημη αγαπημένη του.

Οι δυο τους έχουν πιαστεί από τον φακό των παπαράτσι να απολαμβάνουν ένα ρομαντικό τριήμερο στο ξενοδοχείο Peninsula του Beverly Hills αλλά και να πηγαίνουν μαζί για jogging, κάτι που φαίνεται πως έχει γίνει εμμονή στον Penn καθώς και την καημένη τη Scarlett την είχε βάλει να τρέχει μαζί του. Τουλάχιστον η Koplin δεν φορά αυτά τα απαίσια παπούτσια-πατούσες που μας έκαψαν τον αμφιβληστροειδή.

Μια πηγή από τον φιλικό κύκλο του Penn, είπε πως ο λόγος που ο οσκαρούχος ηθοποιός χώρισε την Johansson ήταν πως, σε αντίθεση με την Scarlett, δεν ήταν έτοιμος για μια σοβαρή σχέση, καθώς μόλις τον Ιούλιο του 2010 είχε πάρει διαζύγιο από την επί 14 χρόνια γυναίκα του, την ηθοποιό Robin Wright.

Εμείς, από την άλλη, εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως ο λόγος ήταν τα παπούτσια.