Εκατομμύρια στα πόδια της Demi Moore για να τα βγάλει όλα στη φόρα

Εκατομμύρια στα πόδια της Demi Moore για να τα βγάλει όλα στη φόρα

Δύο εκατομμύρια δολάρια λέγεται ότι έχει ήδη εισπάξει η σταρ ως προκαταβολή για να βγάλει τα άπλυτά της με τον Ashton στη φόρα

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε ο χωρισμός της από τον -κατά πολλά χρόνια νεότερό της- Ashton Kutcher, η φημολογία που θέλει την Demi Moore να γράφει βιβλίο για την κοινή ζωή και τον γάμο τους είναι έντονη. Τις τελευταίες μέρες, όμως, ρεπορτάζ του site Books & Review υποστηρίζει ότι η σταρ έχει ήδη βρει εκδοτικό οίκο και επιμελήτρια έκδοσης, ενώ, σύμφωνα -πάντα- με το δημοσίευμα, έχει εισπράξει προκαταβολή για το βιβλίο το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των δύο εκατομμυρίων δολαρίων. Στο ίδιο δημοσίευμα, βέβαια, αναφέρεται ότι, τελικά, το βιβλίο μπορεί και να μην αφορά τον γάμο της με τον νεαρό ηθοποιό, αλλά την περίπλοκη σχέση της με την μητέρα της η οποία ήταν αλκοολική, και πέθανε το 1998. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η ηθοποιος, η οποία χώρισε με τον Ashton Kutcher τον Νοέμβριο του 2011, μετά από εφτά χρόνια γάμου, υπέγραψε με τον εκδοτικό οίκο HarperCollins για τη συγγραφή βιβλίου. Την επιμέλεια της έκδοσης θα έχει η Jennifer Barth. Σύμφωνα με φήμες, οι δύο πλευρές ακόμα διαπραγματεύονται την ημερομηνία κυκλοφορίας του βιβλίου.

Όσον αφορά τη θεματολογία της έκδοσης, οι αναφορές είναι διάφορες. Κάποιοι αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για μία ανασκόπηση στη σχέση της Moore με τον Kutcher αλλά για μία πολύ συγκεκριμένη πλευρά της ζωής της σταρ: την σχέση της με την μητέρα της, αλλά και τον τρόπο που αυτή επηρέασε την ζωή και την καριέρα της».

Την ίδια στιγμή, πηγή της εφημερίδας The Daily Star δήλωσε ότι η Moore, που χώρισε νιώθοντας προδομένη, και θυμωμένη από τον Kutcher, μέσω του βιβλίου έχει σκοπό να τον εκδικηθεί. «Σκοπεύει να μοιραστεί με τους αναγνώστες όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες σχετικά με τις εξαρτήσεις της από το ποτό και την κοκαΐνη, τον νευρικό κλονισμό και τον γάμο της».

Διαβάστε ακόμα:

Demi Moore: Έπαθε νευρικό κλονισμό όταν είδε τα φιλιά του Ashton και της Mila
Bruce Willis: Απειλεί να αφήσει άφραγκες τις κόρες του αν δεν τα βρουν με την μητέρα τους
Ashton Kutcher-Mila Kunis: Eδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!