Και η Kate Moss έχει κυτταρίτιδα

Και η Kate Moss έχει κυτταρίτιδα

Προχθές η Kate Moss περπάτησε στο show του οίκου Louis Vuitton αποκαλύπτοντας μας τους γλουτούς της που, ομολογουμένως, λείους δεν τους λέτε.

Στο show του Louis Vuitton με τη συλλογή του επόμενου χειμώνα προθές, η είδηση ήταν πως περπάτησε η Kate Moss καπνίζοντας και φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό κορμάκι. Όταν όμως είδαμε τις φωτογραφίες καλύτερα, διαπιστώσαμε πως στους γλουτούς της Kate η κυτταρίτιδα ήταν εμφανέστατη.

Βέβαια από τη μια, μαγκιά της που πληρώνεται τόσα χρήματα στα τριανταεπτά της χρόνια και περπατά με περισσή περηφάνια γνωρίζοντας πως τα πόδια της δεν είναι χάρμα οφθαλμών. Από την άλλη, όμως, η εικόνα της δεν αποτελεί δικαιολογία για να σταματήσετε εσείς τη γυμναστική. Η Kate, βλέπετε, είναι περσόνα και έχει το δικαίωμα και το θράσος να έχει κυτταρίτιδα (δίπλα από τα εκατομμύρια στο λογαριασμό της και το αρχείο με τις φωτογραφίσεις της). Επειδή όμως, σχεδόν όλες οι γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα και δε χρειάζεται να την επιδεικνύουν, ξεκινήστε γυμναστήριο και ξεχάστε το παράδειγμα της Kate .