Ποια star «χτύπησε» tattoo στις... πατούσες της;

Γωγώ Φούντα
Ποια star «χτύπησε» tattoo στις... πατούσες της;

Περί ορέξεως...

Ένα είναι σίγουρο: Το κορίτσι αυτό δεν ησυχάζει ποτέ! Είτε με τις εμφανίσεις της, είτε με τις δηλώσεις της, είτε με τους χωρισμούς της, είτε με τη γλώσσα της που κρέμεται μονίμως και μοιάζει με... κουτάβι, η Miley Cyrus καταφέρνει πάντα να μας απασχολεί με τα καμώματά της!

Τελευταίο της κατόρθωμα, είναι το εξώφυλλο, και η συνέντευξη που το συνοδεύει, στο περιοδικό Rolling Stone! Μπορεί λοιπόν αυτά που είπε να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ή και όχι, αλλά αυτό που έκανε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης είναι το άξιο σχολιασμού!

Μιας και δεν είναι η οποιαδήποτε, είναι η Miley η Cyrus ντε, αποφάσισε να κάνει κάτι όμορφο και δημιουργικό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Αφού λοιπόν απέρριψε το bowling, διότι δεν είναι και 90 όπως είπε, αποφάσισε ενώ έκανε... κατάθεση ψυχής, συγχρόνως να κάνει και tattoo στο μοναδικό σημείο που ίσως να της έχει ξεφύγει, δηλαδή στις πατούσες της!

Προς τιμήν μάλιστα του φημισμένου περιοδικού, χτύπησε τη λέξη Rolling στην μία πατούσα και τη λέξη Stone στην άλλη! Από τα λεγόμενά της, κρατάμε ότι είναι... μέντορας του Justin Bieber διότι θεωρεί ότι τελευταία έχει κάπως ξεφύγει, καμία επαφή με την πραγματικότητα όμως, και ότι ο Stephen Baldwin, ο αδερφός του Alec, έχει στο μπράτσο του tattoo με τα αρχικά του ρόλου-ορόσημο στην καριέρα της, της Hannah Montana!

Kαι μη χειρότερα...