Ποια γνωστή τραγουδίστρια είναι, σύμφωνα με την Sharon Osbourne, σατανική;

Ποια γνωστή τραγουδίστρια είναι, σύμφωνα με την Sharon Osbourne, σατανική;

Η κόντρα των δύο γυναικών καλά κρατεί

Από το 2007, όταν έλαβε τέλος η συνεργασία του στο X Factor, οι δύο γυναίκες δεν έχουν κάνει καμία προσπάθεια να κρύψουν την αντιπάθεια που τρέφει η μία για την άλλη.

Ο λόγος για την Sharon Osbourne και την Dannii Minogue, που υπήρξαν, μία περίοδο στην κριτική επιτροπή του talent show. Η σύζυγος του Ozzy Osbourne, μάλιστα, δεν φαίνεται διατεθειμένη να ξεχάσει την κόντρα, αφού δεν δίστασε να μιλήσει για αυτήν και στην βιογραφία της με τίτλο «Unbreakable».

minogue

Η Osbourne χαρακτηρίζει την περίοδο που πέρασε με την Minogue «ανυπόφορη» και την συνεργασία τους «μισητή αγγαρεία». Μάλιστα, σε αντίθεση με την δημόσια εικόνα της Minogue, που είναι αυτή μίας πολύ συμπαθούς celebrity, η συγγραφέας του «Unbreakable» χαρακτηρίζει τον χαρακτήρα της «σατανικό».

«Εξωτερικά, η Dannii έμοιαζε γλυκιά, από τις γυναίκες που αγαπάνε τα μαιδιά και τα σκυλιά. Αλλά, κατά την άποψή μου, ήταν σατανική. Η εξωτερική εικόνα της δεν είχε σχέση με την πραγματικότητα. Πολλές φορές περνούσε δίπλα μου στον διάδρομο, και ούτε καν σήκωνε το βλέμμα της. Θα ήθελα να πω ότι δεν με πείραζε, αλλά θα έλεγα ψέματα», αναφέρει η Osbourne στο βιβλίο της.