H Lindsay Lohan έφτιαξε κορμάρα! Δείτε τις φωτογραφίες με το νέο της σώμα

Γωγώ Φούντα
H Lindsay Lohan έφτιαξε κορμάρα! Δείτε τις φωτογραφίες με το νέο της σώμα

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας

Είναι γνωστές οι περιπέτειές της με τη δικαιοσύνη καθώς συχνά πυκνά, βρισκόταν πίσω από της φυλακής τα σίδερα, είτε για οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ, είτε για κατοχή παράνομων ουσιών, είτε επειδή έριχνε τίποτα ψιλές, σε εξίσου ανισόρροπες celebrities.

Φαίνεται όμως πως η Lindsay Lohan, ναι γι' αυτή μιλάμε, αφού πέρασε ένα διάστημα σε κλινική αποτοξίνωσης, επέστρεψε στην κανονική ζωή, πραγματικά αλλαγμένη προς το καλύτερο! Όχι μόνο η συμπεριφορά της έχει βελτιωθεί και πλέον φέρεται... ανθρώπινα, αλλά αυτό που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν η τελευταία της εμφάνιση με μαγιό!

Είχαμε συνηθίσει τη LiLo, λόγω των καταχρήσεών της, να έχει έντονα σκαμπανεβάσματα στη σιλουέτα της ενώ είχε δεχτεί και αρνητική κριτική για τα παραπανίσια της κιλά. Τέρμα όμως όλα αυτά, διότι οι φωτογραφίες της από τις πρόσφατες διακοπές της, δείχνουν την προβληματική star, με ένα κορμί πραγματικά αξιοζήλευτο!

Φορώντας ένα ιδιαίτερο ολόσωμο μαγιό, φαινόταν υγιής, γυμνασμένη και καλλίγραμμη, με ίχνος περιττού κιλού, ενώ απολάμβανε τον ήλιο και τα παιχνίδια στο νερό αμέριμνη με την παρέα της!

Τέτοια να βλέπουμε βρε Lindsay γιατί είσαι και μικρό κορίτσι...

Διαβάστε ακόμη:

Αποτυχία η συναυλία του Kanye West στο Kansas. Πόσα εισιτήρια έκοψε;

Ένα φόρεμα μόνο... στήθος: Ποια sexy μαμά πνίγηκε από τα πλούσια ελέη της;

Νέο αμόρε για τον Orlando Bloom; Με ποια superstar φημολογείται ότι έχει σχέση;