Η βασίλισσα του πάγου... λύγισε: Για ποιο λόγο η Gwyneth Paltrow ξέσπασε σε γοερό κλάμα;

Γωγώ Φούντα
Η βασίλισσα του πάγου... λύγισε: Για ποιο λόγο η Gwyneth Paltrow ξέσπασε σε γοερό κλάμα;

Mήπως εξαιτίας του Chris Martin;

Eίναι γνωστή ως η βασίλισσα του πάγου, εμμονική, νευρασθενικιά, εκκεντρική και υστερική. Υποθέτουμε καταλάβατε ότι αναφερόμαστε στη Gwyneth Paltrow, η οποία έχει πια καταφέρει να γίνει πιο αντιπαθής, ακόμη και από την Anne Hathaway, βέβαια μάλλον φταίει το ότι η Anne έχει καιρό να κάνει ταινία, οπότε πιστεύουμε με το comeback της θα ηρεμήσει και η Gwyneth!

Στο θέμα μας τώρα. Η Paltrow λοιπόν, η οποία ανακοίνωσε πρόσφατα το χωρισμό της από τον Chris Martin, βέβαια από τότε έχουν κάνει περισσότερες κοινές εμφανίσεις, σε σχέση με το διάστημα που ήταν παντρεμένοι, έχει μπει στο στόχαστρο μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που την κατηγόρησαν, ότι φέρει την πλήρη ευθύνη για τον πολύκροτο χωρισμό. Παρόλα αυτά, και παρά τα όσα έχει ακούσει εσχάτως, η Gwyneth δεν έπαψε να δείχνει χαρακτήρα, και να παραμένει ψύχραιμη.

Αλλά, επειδή είναι άνθρωπος κι αυτή, και κατά βάθος, κατά πολύ βάθος, έχει καρδιά και αισθήματα, το... έριξε το κλάμα της, και μάλιστα γοερό, όχι όμως για το καθημερινό κράξιμο που τρώει από τα μέσα, αλλά για την μητέρα της Blythe Danner!

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός, παρακολούθησε την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης, Geffen Playhouse στην οποία πρωταγωνιστεί η μητέρα της, και σε μία συγκεκριμένη σκηνή, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησής της, και ξέσπασε σε λυγμούς! Μάταια, ο καλός της φίλος Gavin Rossdale, με τον οποίο παρακολούθησε την παράσταση, προσπάθησε να τη συνεφέρει. Η Gwyneth ζούσε το δικό της δράμα, και είχε αποφασίσει να το βιώσει στο... έπακρον.

Βρε παιδιά, μήπως το έχουμε παρεξηγήσει το κορίτσι τελικά;

Διαβάστε ακόμη:

Leonor: Όσα θέλετε να ξέρετε για την 8χρονη νεότερη διάδοχο του Ισπανικού Θρόνου

Επιτέλους! Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του «50 Shades Of Grey»