Φτιάξτε την πιο ελαφριά βαλίτσα διακοπών εύκολα και γρήγορα!

Γωγώ Φούντα
Φτιάξτε την πιο ελαφριά βαλίτσα διακοπών εύκολα και γρήγορα!

Θα εκπλαγείτε από το πόσα λίγα πράγματα χρειάζεστε!

Το καλοκαίρι ήρθε πράγμα που σημαίνει διακοπές! Εντάξει ίσως και όχι για τους περισσότερους μιας και οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά όσο να πεις όλοι μας θα ξεκλέψουμε 4 μερούλες για έναν κοντινό προορισμό! Το γεγονός αυτό, αν μη τι άλλο διευκολύνει, εκτός από την τσέπη μας, και τα... μπαγκάζια μας! Ξεχάστε όλες εκείνες τις βαλίτσες και τις τσάντες που πέρνατε μαζί σας τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα να κοψομεσιάζεστε και τελικά να μη φοράτε σχεδόν τίποτα! Φέτος οφείλετε και πρέπει να είστε φειδωλές και να ξεχάσετε έστω για λίγο τη γυναικεία σας φύση, η οποία προστάζει την υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο! Και επειδή λογικά, δεν πρόκειται να πάτε στο Saint Tropez αλλά μάλλον θα βολευτείτε με κάτι λιγότερο εντυπωσιακό, σας έχουμε κάποια βασικά tips ώστε να μπορέσετε να πάρετε όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα μαζί σας. 'Εχουμε και λέμε...

Αρχικά μην κάνετε το λάθος να πάρετε μαζί σας ρούχα τα οποία δεν έχετε ξαναφορέσει. Πάρτε τα αγαπημένα και δοκιμασμένα σας κομμάτια και φυσικά δεν χρειάζονται υπερβολές. Δύο σορτς, ένα τζιν, ένα-δυο φορεματάκια και άντε και δύο... εμφανίσεις παραλίας! Πόσο πάτε στοίχημα ότι ούτε αυτά θα βάλετε; Σας προτείνουμε να προτιμήσετε φαρδιές παντελόνες και αέρινες φούστες γιατί εκτός του ότι με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορεί να γίνουν σέξι, είναι ό, τι πιο άνετο κυκλοφορεί σε καλοκαιρινό outfit!

Όσον αφορά στα παπούτσια, δύο ζευγάρια αρκούν. Ένα μοδάτο και βολικό σανδάλι άντε και ένα ψηλοτάκουνο για τις βραδινές εξορμήσεις. Αν και υποτίθεται ότι διακοπές πας για να χαλαρώσεις και όχι να είσαι στην τσίτα, οπότε το υπερβολικό μακιγιάζ και το εντυπωσιακό στιλ σε ρούχα και παπούτσια μάλλον ταιριάζουν περισσότερο στην πόλη. Μην σας πούμε ότι αν σκοπεύετε να πάτε σε μέρος με σοκάκια και πλακόστρωτους δρόμους, να μη σκεφτείτε καν να πάρετε ψηλά παπούτσια. Εκτός βέβαια αν θέλετε να ψυχαγωγήσετε τον κόσμο με τις τούμπες σας! Μαγιό πάρτε όσα τραβάει η όρεξή σας! Χώρο δεν πιάνουν και τελοσπάντων είναι και η ουσία του καλοκαιριού οποτε εκεί μπορείτε να κάνετε την υπερβολή σας! Μην ξεχάσετε ένα καπέλο και φυσικά αντηλιακά. Επίσης το σημαντικότερο σε αυτές τις περιπτώσεις, που όλοι πάντα ξεχνάμε, είναι ένα μίνι φαρμακείο. Μα ένα τσίμπημα, μα ένα έγκαυμα, είναι σχεδόν πάντα απαραίτητο.

Τέλος σεσουάρ και σίδερα ισιώματος είναι μάλλον περιττά γιατί ακόμα και άψογα μαλλιά να φτιάξετε, μέσα σε λίγες ώρες θα έχουν γίνει χάλια από την υγρασία και τη ζέστη. Επίσης, πάρτε τα απολύτως απαραίτητα στο μακιγιάζ και φυσικά αποφύγετε τα make up, τις σκιές και τα κραγιόν. Λίγα και καλά.

Άντε και καλές διακοπές...

Διαβάστε επίσης:

Ραγάδες τέλος: Φτιάξε μόνη σου φυσικές κρέμες και εξαφάνισέ τις

Ο πιο εύκολος, φυσικός τρόπος για λευκότερα λευκά

Tips για να φαίνονται τα πόδια σας ψηλότερα και πιο αδύνατα