Όπου γάμος και χαρά ο Mario Testino φωτογραφίζει

Όπου γάμος και χαρά ο Mario Testino φωτογραφίζει

Οι φωτογραφίες του γάμου της Kate Moss θα θυμίζουν μάλλον editorial high fashion περιοδικού μόδας καθώς θα φέρουν την υπογραφή του Mario Testino.

O Περουβιανός φωτογράφος Mario Testino, που ευτυχώς για τον κόσμο της μόδας δεν έγινε ιερέας όπως ήθελε όταν ήταν μικρός, θα είναι ο επίσημος φωτογράφος του γάμου της Βρετανίδας top model Kate Moss με τον Jamie Hince.

O Mario είναι ο επίσημος φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας και φωτογράφισε το νιόπαντρο ζεύγος William και Kate το Δεκέμβριο όταν αρραβωνιάστηκε, ενώ και ένα δεύτερο πορτρέτο τους κυκλοφόρησε μια ημέρα πριν από το γάμο τους. Στο παρελθόν έχει φωτογραφίσει πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας συμπεριλαμβανομένης και της αλησμόνητης Diana.

Αυτή τη φορά όμως δε θα φωτογραφίσει απλά πορτρέτα, αλλά ολόκληρο το γάμο της διασημότερης Kate της Αγγλίας, Kate Moss, στις 2 Ιουλίου. Σύμφωνα μάλιστα με τις δηλώσεις του ίδιου του φωτογράφου θέλει να αιχμαλωτίσει στις φωτογραφίες του όλη τη χαρά της νύφης εκείνη τη μεγάλη ημέρα.

Ένα γάμος, λοιπόν, με την Kate πρωταγωνίστρια, high fashion νυφικό και τον Mario Testino πίσω από το φωτογραφικό φακό. Λέτε να τον δούμε στη βρετανική Vogue να φιγουράρει τον Αύγουστο ως κεντρικό editorial;