Louboutin: χειμωνιάτικες υποσχέσεις εν μέσω καλοκαιριού

Louboutin: χειμωνιάτικες υποσχέσεις εν μέσω καλοκαιριού

«Les Promises De L' Hiver» ονομάζεται η νέα διαφημιστική καμπάνια για τον επόμενο χειμώνα του διάσημου Christian Louboutin και είναι σωστή συλλογή έργων τέχνης.

Με την τελευταία του καμπάνια σε συνεργασία με το φωτογράφο Peter Lippmann -διάσημο για τις still life δουλειές του που περιλαμβάνουν διαφημίσεις για εταιρείες κολοσσούς ποτών και τροφίμων- που κυκλοφόρησε, ο Christian Louboutin απέδειξε πως όντως τα παπούτσια του είναι έργα τέχνης. Οι εικόνες της καμπάνιας αυτής είναι εμπνευσμένες από κλασικά έργα ζωγραφικής «πειραγμένα» με ένα σύγχρονο twist.

Ο περίφημος πίνακας «Whistler's Mother» του Αμερικανού James Whistler, ο πίνακας «Portrait d'une négresse» της Παριζιάνας Marie-Guillemine Benoist, το έργο «Magdalen with the Smoking Flame» του Georges de La Tour και πορτρέτα των Jean-Marc Nattier, François Clouet και Francisco Zurbarán πειράζονται μοναδικά και παίρνουν μια νέα πνοή δια χειρός Lippman.

Απ' τη μια αποτίεται φόρος τιμής σε μερικούς από τους μεγάλους ζωγράφους της περασμένης χιλιετίας και από την άλλη η νέα Louboutin συλλογή αναδεικνύεται στο περιβάλλον που της αξίζει.