Πώς είναι να ντύνεις την Kate Middleton; Η Rebecca Taylor ξέρει!

Πώς είναι να ντύνεις την Kate Middleton; Η Rebecca Taylor ξέρει!

Η σχεδιάστρια εξηγεί γιατί, το να φορέσει δημιουργία της η Δούκισσα του Cambridge, είναι καλύτερο απ' ότι φανταζόμασταν

Για έναν σχεδιαστή, το να φορέσει μία celebrity τα ρούχα του, εκτός από μεγάλη τιμή, είναι και μία καταπληκτική ευκαιρία να γίνει γνωστή η δουλειά του. Πρώτη στη λίστα των celebrities που όλοι οι δημιουργοί θέλουν να ντύσουν, δεν είναι άλλη από την Kate Middleton, της οποίας το στυλ, εκτός από αξιοζήλευτο, αποτελεί και παράδειγμα για χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Ό,τι φοράει η Δούκισσα του Cambridge γίνεται άμεσα sold out ενώ οι στυλίστες σε όλο τον κόσμο περιμένουν μονίμως να δουν την επόμενή της εμφάνιση.

Πώς νιώθουν, όμως, οι ίδιοι οι σχεδιαστές που έχουν δει τα ρούχα τους φορεμένα από την αγαπημένη γαλαζοαίματη του Ηνωμένου Βασιλείου; Η Rebecca Taylor μοιράστηκε την εμπειρία της με το Racked.

«Πλάκα μου κάνετε; Ένιωσα σαν να βρέθηκα στον παράδεισο. Δεν μπορώ να σας πω πόσο fan της βασιλικής οικογένειας είμαι, είναι σχεδόν κακόγουστο. Λατρεύω την Kate και λατρεύω τον William και έχω εμμονή με τον George. Λατρεύω και την Diana. Όταν μεγάλωνα, την είχα σαν πρότυπο, είχα και ένα λεύκωμα με φωτογραφίες της», είπε και συνέχισε, «Όταν ο William ήταν στην ηλικία που είναι τώρα ο George, είχε έρθει στη Νέα Ζηλανδία με την Diana. Με το σχολείο μου, πήγαμε και την είδαμε να φτάνει στο αεροδρόμιο. Σταθήκαμε όλοι εκεί και την χαιρετούσαμε. Και τώρα, ο William επέστρεψε στη Νέα Ζηλανδία, με το δικό του μωρό και η σύζυγός του φοράει Rebecca Taylor. Σχεδόν ανατρίχιασα. Δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ποτέ. Αν το πιστεύετε, ο κόσμος ζητάει αυτόγραφα από τον μπαμπά μου. Τους αγαπάμε πολύ εδώ».

Η αλήθεια είναι ότι, μετά από την εμφάνιση της Kate με Rebecca Taylor, φανταζόμαστε ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν όλα και καλύτερα για την Νεοζηλανδή σχεδιάστρια αλλά, τόσο ενθουσιασμό, δεν τον περιμέναμε!

Διαβάστε ακόμα:
Catherine Walker: Η αγαπημένη σχεδιάστρια της πριγκίπισσας Diana στις σελίδες της Vogue
Το κόκκινο παλτό της Kate Middleton που μας έκανε να παραμιλάμε