Ο φανταστικός κόσμος των Dolls

Ο φανταστικός κόσμος των Dolls

H Lancôme σας μεταμορφώνει σε «κούκλα-άβαταρ» μέσα από τη σελίδα «Lancôme Greece» στο facebook.

Μία εφαρμογή, η Hypnôse Doll Eyes σας επιτρέπει να δοκιμάσετε εικονικά το αποτέλεσμα της νέας μάσκαρας για αποτέλεσμα «κουκλίστικων βλεφαρίδων», και τις αποχρώσεις της παλέτας σκιών ματιών Hypnôse Doll Eyes, ως κούκλες «Doll Eyes».

Πρέπει απλώς να ανεβάσετε μια φωτογραφία -είτε από τον υπολογιστή σας, είτε από ένα άλμπουμ στο Facebook- στην εφαρμογή, και να δώσετε ορισμένες πληροφορίες για τον τόνο της επιδερμίδας, το χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών, το χρώμα των ρούχων, τη διάθεση και τις αγαπημένες αποχρώσεις σας.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, και βλέπετε μια έκδοση «Doll» του εαυτού σας, την οποία μπορείτε να αναρτήσετε στο Facebook και να τη μοιραστείτε με τις φίλες σας.

Τρεις νέες «Dolls», τα άβαταρ των μουσών της Lancôme, Daria Werbowy, Elettra Wiedemann και Arlenis Sosa, σας καλούν να τις ακολουθήσετε στα παιχνίδια τους, για να ανακαλύψετε τη νέα σειρά μάσκαρα και τις ιδιότητές της μέσα από τέσσερα εικονικά δωμάτια, κάθε ένα από τα οποία έχει ένα συγκεκριμένο θέμα: Προϊόντα, Λουκ μακιγιάζ, Εφαρμογές στο Facebook κ.ά.

Επισκεφθείτε: https://www.facebook.com/LancomeGreece