Μακιγιάζ για αρχάριες: Το 2ο μάθημα με την Έλενα Ψωμά είναι online!

Μακιγιάζ για αρχάριες: Το 2ο μάθημα με την Έλενα Ψωμά είναι online!

Μπες στο www.nescafeforstarters.gr και μάθε να βάφεσαι σαν επαγγελματίας

Έχουμε εθιστεί σε αυτή την ιδέα: μαθήματα online για αρχάριους! Με ένα κλικ στο www.nescafeforstarters.gr ανοίγονται μπροστά σου ευκαιρίες να ασχοληθείς με πράγματα που αγαπάς όμως μέχρι σήμερα δεν τόλμησες ή δεν σου δόθηκε η ευκαιρία να το κάνεις!


Για παράδειγμα, αν μέχρι σήμερα στην καθημερινότητά σου περιοριζόσουν στα πιο απλά του μακιγιάζ όμως λατρεύεις να παρακολουθείς τα beauty trends και κατά βάθος πολύ θα ήθελες να τα δοκιμάσεις αλλά φοβάσαι πως δεν θα τα καταφέρεις, να η ευκαιρία σου να αποκτήσεις γερές βάσεις: μπες στο www.nescafeforstarters.gr και κάνε μαθήματα online και δωρεάν με μία από τις πιο διάσημες makeup artists, την Έλενα Ψωμά!

Στο πρώτο μάθημα, που μπορείς να δεις εδώ, η Έλενα θα σου δείξει τις βασικές πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις για τα προϊόντα αλλά και την εφαρμογή τους. Στο επόμενο μάθημα, θα δεις βήμα βήμα πώς μπορείς να δημιουργήσεις το alltimeclassiclookπου συνδυάζει eyelinerμε κόκκινο κραγιόν- και να δείχνεις θεά!


Θα δεις δηλαδή, πώς θα φτιάξεις την τέλεια γραμμή eyeliner, πώς θα φορέσεις ψεύτικες βλεφαρίδες, πώς θα δημιουργήσεις τα τέλεια ματ, κόκκινα χείλη (μια υπέροχη απόχρωση του κόκκινου είναι και αυτή του Nescafé, όπως λέει η Έλενα!), αλλά και πώς μπορείς αν θέλεις, να κάνεις πιο σύνθετο το look παίζοντας με σκιές στα μάτια σε γήινους και μεταλλικούς τόνους, σε ποια σημεία θα κάνεις γυαλάδες στο πρόσωπο και πολλά ακόμα μυστικά!

Φτιάξε, λοιπόν, ένα απολαυστικό, μυρωδάτο καφέ Nescafé, πάρε τα πινέλα σου και τα αγαπημένα σου προϊόντα μακιγιάζ και πειραματίσου ακολουθώντας τα tips της Έλενας Ψωμά!


{youtube}YG1uT9B26Ts{/youtube}

Άλλωστε, It all starts with a Nescafé