Λαχταριστή συνταγή: Αυγό σε ψωμί και πέστο βασιλικό

MamaTsita
Λαχταριστή συνταγή: Αυγό σε ψωμί και πέστο βασιλικό

Κάποια στιγμή πρέπει να βρω το χρόνο να καθίσω κάτω και να συγκεντρώσω σε μία ξεχωριστή κατηγορία σ’ αυτό το blog,
την οποία θα ονομάσω «πρωινό και όχι μόνο», όλες τις αγαπημένες μου συνταγές για... πρωινό και όχι μόνο!


Σαν αυτήν εδώ την συνταγή. Που δεν ξέρω ακριβώς το όνομα που πρέπει να της δώσω. Μήπως να την πω;;;; αυγό σε ψωμί με πέστο βασιλικό;! Ας την πω έτσι (προς το παρόν), αλλά αν σου έρχεται κάποια άλλη ιδέα για βαφτίσια, στείλε μου ένα μήνυμα, ή γράψε μου ένα σχόλιο εδώ από κάτω και βλέπουμε!


Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά (πώς αλλιώς άλλωστε)! Απλά, αντί να τηγανίσεις ένα σκέτο αυγουλάκι στο τηγάνι σου, το βάζεις σε μια φέτα ψωμί και το απολαμβάνεις μαζί με μια κουταλίτσα πέστο βασιλικό, το οποίο πίστεψε με του δίνει τελείως άαααααλλη γεύση!!!


Αυτό που θα χρειαστείς να κάνεις είναι τα εξής δύο:

20160514 102738 34ec9

1oν, να κάνεις μια τρύπα με το μαχαίρι σου σε μια φέτα ψωμί, την οποία ή θα αλείψεις με ελαιόλαδο και θα την βάλεις στο αντικολλητικό τηγάνι «τηγανίζοντας» την για 1 περίπου λεπτό κι από τις δύο πλευρές, ή θα την φρυγανίσεις στην τοστιέρα και στη συνέχεια θα την βάλεις στο αντικολλητικό τηγάνι.


Πίστεψε με, και οι δύο τρόποι λειτουργούν έτσι κι αλλιώς!!!

20160514 103329 13703

2ον , να προσθέσεις μια κουταλιά ελαιόλαδο και να ρίξεις το αυγό μέσα στην τρύπα του ψωμιού και ή να σκεπάσεις με καπάκι για να βοηθήσεις το αυγό να σφίξει ή να το ραντίζεις με το ελαιόλαδο που έχει το τηγάνι χρησιμοποιώντας ένα κουτάλι.

20160514 101015 d7153

Αυτό ήταν!!!


Μόλις το αυγό σου γίνει όσο σφιχτό το θέλεις, το σερβίρεις στο πιάτο σου, μην ξεχνώντας να βάλεις εκεί στην άκρη και μερικές κουταλίτσες πέστο βασιλικό για να αλείφεις τις μπουκίτσες σου!


Με αγάπη,
Mamatsita

Υ.Γ. Για απορίες και ερωτήσεις μπορείς να μου στείλεις μήνυμα στη σελίδα μου στο facebook
Μπορείς επίσης αν θέλεις να με ακολουθήσεις στο instagram
Θα χαρώ να τα λέμε διαδικτυακά.