Βόλτα στον Adam's παράδεισο για τα πιο απαραίτητα παπούτσια της σεζόν!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Βόλτα στον Adam's παράδεισο για τα πιο απαραίτητα παπούτσια της σεζόν!

Η Ισμήνη τα δοκίμασε και μας δείχνει τις επιλογές της

Γεια σας κορίτσια μου!

Είστε έτοιμες για την πρώτη εξόρμηση για τα παπούτσια της σεζόν;

Εγώ έκανα μια βόλτα στο κατάστημα Sandy.S, όπου θα βρεις πολύ στυλάτα παπούτσια για όλα τα γούστα, και επέλεξα για να σας προτείνω τα πιο αγαπημένα μου!

IMG 5926

Αυτά που μου άρεσαν περισσότερο ήταν της εταιρείας Adam's Shoes και θα σας τα δείξω ευθύς αμέσως!

Αρχικά, το ισχυρότερο κατ' εμέ παπούτσι της σεζόν, το ελαστικό (σχεδόν καλτσένιο) και οπωσδήποτε μυτερό ankle boot. Ότι πιο hot μπορείς να βάλεις φέτος το χειμώνα. Με φαρδιά boho φορέματα, με androgynous looks, με κοντά στον αστράγαλο καμπανέ cropped jeans, και πολλά άλλα, αυτό το παπούτσι φέτος είναι άποψη!

IMG 5931
IMG 6046
IMG 5931

Και φυσικά σε δύο εκδοχές, σκέτο μαύρο αλλά και -το αγαπημένο μου- με λούρεξ κλωστή στην πλέξη, για μία έξτρα δόση εποχής cosmic disco!

Και συνεχίζω στο ίδιο style καθώς τα μεταλλικά χρώματα θα σαρώσουν και φέτος, και αυτή η γόβα με έχει ξετρελάνει. Κι αν σου φαίνεται υπερβολή το μεταλλικό χρώμα σε συνδυασμό με το φιόγκο στη μύτη, θα δεις κι εσύ οτι φορώντας το θα μεταμορφωθεί σε πολύ basic κομμάτι που μπορείς να φορέσεις σχεδόν με όλα σου τα outfits που θα ταίριαζε η απλή σου μαύρη γόβα!!!

IMG 5974
IMG 5974
IMG 5974

Αν πάλι δεν είσαι fan των μεταλλικών χρωμάτων, δες και την απλή μαύρη γόβα (την προτείνω για φέτος οπωσδήποτε σε μαλακές υφές όπως καστόρινη ή suede).

IMG 5957
IMG 5957

Και αν θέλεις να κάνεις μια στιλάτη υπέρβαση, σου προτείνω για φέτος δύο σούπερ υλικά που επέστρεψαν για να μείνουν! Κοτλέ και μπροκάρ! Ναι, καλά άκουσες.. Θα μου πεις πού θα βρεις κοτλέ παπούτσι; Δεν ξέρω για το κοτλέ (ίσως πρέπει να περιοριστεί στα τύπου vintage παντελόνια και πουκάμισά μας), αλλά σου βρήκα φανταστική βελούδινη τύπου μπροκάρ γόβα που δε θα θέλεις να τη βγάλεις από τα πόδια σου.. Με χοντρό τακούνι και σούπερ μαλακή υφή για άνεση!

IMG 5938
IMG 5938
IMG 5938

Και για τις πιο ήσυχες εμφανίσεις, για τσέκαρε και αυτή την πολύ cute μπαλαρινούλα. Η μπορντώ της εκδοχή στο βαθύ χρώμα του κρασιού θα σε πάει παντού με στιλ και άνεση!

IMG 6054
IMG 6054

Εσύ διάλεξες τα πιο αγαπημένα σου Adam's Shoes για φέτος;

IMG 6075

xx,

Ισμήνη