Sparkling χείλη για φίλημα: μάθε πώς θα τα αποκτήσεις

Ισμήνη Νταφοπούλου
Sparkling χείλη για φίλημα: μάθε πώς θα τα αποκτήσεις

Η Ισμήνη μας αποκαλύπτει ποιο είναι το all-time classic προϊόν που χρησιμοποιεί

Καλημέρα, καλημέρα!


Σήμερα θα εξηγήσω -για άλλη μια φορά- κάτι για το οποίο συχνά με ρωτάνε πολλές κοπέλες στα social media. Πώς γίνεται να επιλέγω τόσο ωραία κραγιόν, που έχουν τόσο ωραία υφή!


Η αλήθεια είναι πως πάντα προσέχω πολύ να επιλέγω μόνο τα καλύτερα προϊόντα, τόσο για το δέρμα, όσο και για τα χείλη μου. Συγκεκριμένα όμως για τα χείλη, λέω και ξαναλέω πως όσο καλής ποιότητας και να είναι το κραγιόν που επιλέγουμε, ποτέ δε στρώνει σωστά και δεν αναδεικνύει τα χείλη μας, αν τα ίδια τα χείλη δεν είναι σούπερ περιποιημένα κι ενυδατωμένα. Και όταν λέω σούπερ περιποιημένα, δεν εννοώ να ασχολείσαι με τα χείλη σου ώρες ατέλειωτες, όμως δύο απλά βήματα την ημέρα αρκούν για λαμπερά και απαλά χείλη που θα αναδείξουν οποιοδήποτε κραγιόν και συνεπώς το χαμόγελό σου!


Σκοπός μας κι εδώ είναι η πρόληψη και όχι η θεραπεία, θέλουμε πάντα να περιποιούμαστε τα χείλη μας πριν «σκάσουν».. οπότε δύο βήματα είναι οι σύμμαχοί σου: απολέπιση και ενυδάτωση. Εγώ που βαριέμαι να κάνω απολέπιση με scrub δύο φορές την εβδομάδα, κάνω το εξής τρικ. Πλένοντας τα δόντια μου κάθε πρωί, δεν ξεχνώ ποτέ να τρίβω με την οδοντόβουρτσά μου απαλά και τα χείλη για μερικά δευτερόλεπτα πριν ξεπλύνω τα δόντια μου. Και φυσικά, το πιο σημαντικό, φροντίζω να τα ενυδατώνω πάντα με το σωστό προϊόν αμέσως μετά.

Και ποιο προϊόν είναι πιο σωστό από το θρυλικό και πάντα αγαπημένο μας Liposan;

Κάθε πρωί το απλώνω στα χείλη μου αμέσως μετά τη μίνι-απολέπιση, είτε σκοπεύω να βάλω κραγιόν, είτε όχι! Με αυτό τον τρόπο καταφέρνω να έχω πάντα απαλά και ενυδατωμένα χείλη χωρίς να σκάνε, ακόμη και στις πιο άσχημες χειμερινές συνθήκες! Βελούδινα χείλη, για φίλημα, χάρη στην καινοτόμο φόρμουλα αποθήκευσης της υγρασίας του Liposan, με extra πανθενόλη, που θρέφει τα χείλη σε βάθος μέχρι και για 12 ώρες!


Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες βρήκα τη νέα σειρά των limited edition συσκευασιών του Liposan που με έχουν ξετρελάνει!

IMG 5970

Γιατί φέτος το Liposan έρχεται να υπενθυμίσει ότι η ζωή έχει την… sparkling πλευρά της, αυτή που μας χαρίζει χαμόγελα και λάμψη. Για το σκοπό αυτό κυκλοφορεί την συλλεκτική σειρά Liposan Original Sparkle Edition. Η νέα limited σειρά κυκλοφορεί σε 6 μοναδικές συσκευασίες «ντυμένες» με υπέροχα sparkling χρώματα σε που ήρθαν και μας κάνουν να τα ψάχνουμε όλα για να ολοκληρώσουμε τη συλλογή μας!

IMG 6587

Το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα έδωσε τη θέση του στα αστραφτερά ροζ, φούξια, κόκκινο, πράσινο, χρυσό και ασημί, πασπαλισμένα με λαμπερό glitter. Η pop αισθητική της συλλεκτικής σειράς κάνει ακόμα πιο λαμπερό τον καθημερινό σύμμαχο ομορφιάς σου στην ενυδάτωση των χειλιών για να σου θυμίσει, τώρα που θέτεις τους στόχους της χρονιάς, ότι κάθε μέρα κρύβει μέσα της μία μαγική «λάμψη» και εσύ απλά πρέπει να την αναγνωρίσεις, να την «αγκαλιάσεις» και να της απαντήσεις με ένα φωτεινό χαμόγελο.

887702B9 61A6 4480 95E1 C35D88BF9739

Χαμογέλασε λοιπόν για φέτος, με το πιο sparkling χαμόγελό σου!

xx,

Ισμήνη