Κυριακή στο βουνό. Δες τι δε λείπει ποτέ από την τσέπη μου!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Κυριακή στο βουνό. Δες τι δε λείπει ποτέ από την τσέπη μου!

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν φανταστικό και επιστρέφοντας δε μπορούσα να μη μοιραστώ μαζί σου το προϊόν που με συντροφεύει πάντα στις χειμερινές μου βόλτες στο βουνό. Πέρα από το κινητό μου φυσικά, ώστε να μπορώ να μοιράζομαι τα πάντα μαζί σου!

Λοιπόν θα σου δώσω μερικά στοιχεία για να δω, πρώτον, πόσο καλά με ξέρεις και, δεύτερον, εαν θα καταφέρεις να το βρεις... Αρχικά θα σου πω πως πρόκειται για ένα προϊόν περιποίησης. Θρυλικό κι αγαπημένο για τους περισσότερους από εμάς εδώ και πολλά χρόνια. Μας περιποιείται, μας κάνει να νιώθουμε όμορφες χωρίς μακιγιάζ και υπερβολές χειμώνα-καλοκαίρι, μυρίζει φανταστικά και χωράει έτσι απλά και στην πιο μικρή τσέπη! Και το καλύτερο; Οι νέες sparkling συσκευασίες του μου φτιάχνουν τη διάθεση και δίνουν χρώμα σε κάθε μου στιγμή! Μήπως το βρήκες;;;

28 01 2018 23 08 28

Voila!!

28 01 2018 23 06 08

Πήρα λοιπόν μαζί μου το αγαπημένο μου Liposan και όπως ήταν αναμενόμενο με έβγαλε κάτι παραπάνω από ασπροπρόσωπη!!

31 01 2018 20 52 16

Γιατί εσύ που με διαβάζεις, θα με ξέρεις φυσικά λίγο καλύτερα... Ξέρεις πόσο σημαντική είναι η φροντίδα των χειλιών για εμένα... Πώς μπορώ λοιπόν να παραλείψω την ενυδάτωσή τους, ειδικά τώρα που το κρύο τα κάνει να "σκάνε" και να "ανοίγουν"; Φυσικά μόνο με το καλύτερο! Θα θυμάσαι μάλιστα που την προηγούμενη εβδομάδα σου μίλησα για τις συλλεκτικές του καινούριες συσκευασίες σε 6 λαχταριστές, sparkling αποχρώσεις..

31 01 2018 20 55 30

Χείλη για φίλημα, ακόμη και στις κακές συνθήκες και τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, στις χειμερινές μας εξορμήσεις; Με το Liposan Original Sparkle μπορούμε να το πετύχουμε πανεύκολα... Νομίζω πως δε θα το αποχωριστώ ποτέ μου, χαχα!

Εσύ, το δοκίμασες;;;

xx,

Ισμήνη