Τα αγαπημένα μου ελληνικά brands με μαγιό!

Κάππη Μελίνα
Τα αγαπημένα μου ελληνικά brands με μαγιό!

Ψάχνεις τι μαγιό να αγοράσεις φέτος; Εδώ σου έχω τις πρώτες μου προτάσεις

Κορίτσια μου το καλοκαίρι είναι τόσο κοντά και ναι έφτασε αυτή η εποχή του χρόνου που αρχίζουμε να ψάχνουμε τα φετινά μας μαγιό για να μη σας πω ότι έχουμε πάρει ήδη τα πρώτα! Και επειδή τίποτα δε μας φτιάχνει τη διάθεση περισσότερο από μια δροσερή βουτιά το καλοκαίρι ας πάρουμε μερικές ιδεές από αγαπημένα ελληνικά brands!

Sunnytales

Υπέροχα,φωτεινά χρώματα, floral patterns και θηλυκά σχέδια ο τέλειος συνδυασμός για το φετινό καλοκαίρι!Από τη φετινή συλλογή ξεχωρίζουν τα ψηλόμεσα bikinis και τα συγκλονιστικά floral ολόσωμα με βαθύ ντεκολτέ και δεσίματα που αναδεικνύουν τη μέση!

sunnytales

Thetis

Η πρόταση μου για elegant μαγιό σε all time classic γραμμές, εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα διακοσμημένα με μαργαριτάρια και ημιπολύτιμα κρύσταλλα!Η σχεδίαση και τα νούμερα τους είναι ιδανικά για εσένα που έχεις καμπύλες.Αν θες φέτος να επενδύσεις σε ένα καλό μαγιό do it!

thetis

Anamnesi.co

Για τις πιο ρομαντικές της παρέας τα μαγιό της Anamnesi.co είναι αυτό που ονειρεύεστε!Μας ταξιδεύουν με τα ζωντανά τους χρώματα και τα παιχνιδιάρικα τους σχέδια δημιουργώντας μας τι άλλο; Μια αίσθηση νοσταλγίας για όλα τα υπέροχα καλοκαίρια μας και προσμονή για τα ακόμα πιο όμορφα που θα έρθουν.

anamnesiss19highIMG 3444

Fa | Ma

Ένα άκρως καλοκαιρινό ελληνικό brand όπου θα βρεις νεανικά σχέδια με animal prints που θα αναδείξουν την πιο sexy και θηλυκή πλευρά σου.Τα αγαπώ γιατί είναι ιδιαίτερα και ξεχωρίζουν από τα περισσότερα που βρίσκεις στην αγορά

fama

Baya

Για το τέλος άφησα αυτή την ξεχωριστή εταιρεία που σχεδιάζει μαγιό αθλητικού τύπου για εσένα που λατρεύεις την σανίδα του surf σου και τα water sports!

Με ειδίκευση στα activewear είναι η καταλληλότερη λύση για να ένα κομψό,θηλυκό αθλητικό μαγιό!

baya

Περιμένω τη γνώμη σου και ό,τι άλλο θες να μοιραστείς μαζί μου στο προσωπικό μου account στο Instagram!

Διάβασε ακόμα:Blanket dress: Το φόρεμα που θα σου δίνει «ανάσες δροσιάς» στους καύσωνες του καλοκαιριού