Ημέρα της γυναίκας! Οι προτάσεις μου για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου!

Κάππη Μελίνα
Ημέρα της γυναίκας! Οι προτάσεις μου για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου!

Ας κάνουμε αυτή την ημέρα ακόμα πιο όμορφη και ξεχωριστή!

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη σε όλες μας αφού η 8η Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στη μνήμη του αγώνα των εργατριών της Νέας Υόρκης το 1857 μία από τις στιγμές που άλλαξαν την θέση των γυναικών και αποτέλεσε εφαλτήριο για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας!


Και ενώ σήμερα οι γυναίκες έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε σε μεγάλο βαθμό όλα όσα δικαιούμαστε και για τα οποία αγωνιστήκαμε και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε η περίοδος που βιώνουμε μας αποδεικνύει ότι η μάχη για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας είναι καθημερινή και αέναη! Για αυτό ας μάθουμε να μας αγαπάμε ουσιαστικά, να μας σεβόμαστε και να μην επιτρέπουμε συμπεριφορές που μας θίγουν ή μας θέτουν σε κίνδυνο και φυσικά να είμαστε υποστηρικτικές και προστατευτικές με όσες γυναίκες το έχουν ανάγκη.


Επειδή λοιπόν το σημαντικότερο είναι να προσέχουμε εμείς οι ίδιες τους εαυτούς μας, δες αυτή την ημέρα ως μια όμορφη αφορμή για να σου κάνεις δώρο κάτι που θα σου φτιάξει την διάθεση! Και τι μπορεί να είναι αυτό; Ένα μπουκέτο από τα αγαπημένα σου λουλούδια, ένα αέρινο φόρεμα που θα φέρει την άνοιξη, μια oversized τσάντα που είναι τάση, ένα φρέσκο, νέο άρωμα, ένα κραγιόν που θα φοράς κάτω από τη μάσκα αλλά δε θα σε νοιάζει γιατί θα το φοράς για εσένα!


Συγκέντρωσα μερικές ιδέες από πράγματα που μπορείς πάρεις εσύ ή να χαρίσεις στη μαμά σου ή στις φίλες σου εξάλλου αυτή η ημέρα είναι αφιερωμένη σε όλες μας! Δες στην gallery τις προτάσεις μου και περιμένω με χαρά και τις δικές σου!
Happy Women's Day #IWD2021

Βρες με στο Instagram εδώ! <3

Διάβασε ακόμα:«Τρεις συντάκτριες αποκαλύπτουν τα βιβλία που έχουν για «ασπίδα» γιορτάζοντας την Ημέρα της Γυναίκας»