SUPERFOODS™… μια ωραία ιστορία 1

SUPERFOODS™… μια ωραία ιστορία 1

Τα συµπληρώµατα διατροφής αποτελούν τρόφιµα τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες σε όσους δεν τρέφονται σωστά, σε όσους έχουν περισσότερες ενεργειακές ανάγκες ή σε όσους για κάποιο λόγο (συνήθως σωστής λειτουργίας του οργανισµού) πρέπει να χρησιµοποιήσουν συγκεκριµένα συστατικά ή συνθέσεις συστατικών σε µεγάλες συγκεντρώσεις.

Υπάρχουν συµπληρώµατα διατροφής που κατασκευάζονται στα εργαστήρια και συµπληρώµατα που κατασκευάζονται από την φύση. Τα SuperFoods αποτελούν φυτικά και κάποια από αυτά είναι φυσικά και κάνουµε αυτή την διαφοροποίηση απλά επειδή δεν προέρχονται από φυτά. π.χ. το µουρουνέλαιο.

Στα τέλη του 2007 η εταιρεία µας κατοχύρωσε νόµιµα τον όρο Superfoods και αποτελεί πλέον το πιο γνωστό εµπορικό της σήµα, πράγµα που σηµαίνει πως το όρο Super Foods απαγορεύεται να τον χρησιµοποιήσει οποιοσδήποτε άλλος διότι θα προκαλέσει σύγχυση και θα εκµεταλλευτεί παράνοµα την φήµη που έχει προσδώσει σε αυτόν ο νόµιµος κάτοχός του. Πλέον η εταιρεία είναι κάτοχος 15 και πλέον εµπορικών σηµάτων, 60 περίπου domain names, 11 ιστοσελίδων και ενός περιοδικού.

Η εταιρεία µας σήµερα αποτελεί µια από τις µεγαλύτερες στην Ελλάδα στον χώρο των συµπληρωµάτων διατροφής, δηµιουργεί τα δικά της προϊόντα και είναι ενάντια στο να αντιπροσωπεύει προϊόντα ξένων εταιρειών. Είναι η µοναδική Ελληνική εταιρεία που εξάγει τα προϊόντα της σε Η.Π.Α. , Αγγλία, Τουρκία, Κύπρο, Σλοβενία. Είναι η µοναδική, που προϊόντα της πέρασαν την διαδικασία του FDA για νόµιµη πώλησή τους στις Η.Π.Α.

Η Astra Medical Hellas Superfoods Ltd διαθέτει τµήµατα γραφιστικής και διαφήµισης, επιστηµονικής ενηµέρωσης, εµπορικής διαχείρισης, έρευνας και ανάπτυξης.
Από την πρώτη ηµέρα λειτουργίας έως και σήµερα ο ρυθµός ανάπτυξης ετησίως πολλές φορές αγγίζει το 50%.

Ευχαριστούµε Εσάς.


Με εκτίµηση,
Astra Medical Hellas Superfoods Ltd