Το πιο cool squad βρέθηκε στη Μύκονο και μας έδειξε τι σημαίνει CÎROC YOUR SUMMER-CÎROC YOUR MYKONOS

Το πιο cool squad βρέθηκε στη Μύκονο και μας έδειξε τι σημαίνει CÎROC YOUR SUMMER-CÎROC YOUR MYKONOS

Όταν η παιχνιδιάρικη πολυτέλεια συνδυάζεται με την premium πλευρά της διασκέδασης.

Αλήθεια, τι σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι για εσένα; Δεν χρειάζεται να το σκεφτείς πολύ για να συνειδητοποιήσεις πως τα καλοκαίρια μας είναι ένα μόνιμο instant celebration, αφού κάθε στιγμή, σε κάθε μέρος η διάθεσή μας είναι γιορτινή! Ειδικά φέτος το καλοκαίρι έχουμε μεγάλη ανάγκη να το ζήσουμε στο έπακρο, να απολαύσουμε δηλαδή μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες με φίλους, δροσιστικά premium cocktail, νύχτες με μουσική, χορό και παιχνιδιάρικη διάθεση, μαγικές και ανέμελες στιγμές κάτω από τον ήλιο και να ζήσουμε τα πιο όμορφα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Αυτό λοιπόν θα πει καλοκαίρι, αλλά αυτό θα πει και CÎROC YOUR SUMMER!

Ποιος είναι λοιπόν εκείνος ο προορισμός που θα μας χαρίσει το instant celebration στις καλοκαιρινές μας διακοπές, αλλά θα μας προσφέρει και τις πιο premium, playful και μοναδικές εμπειρίες;

Η λέξη έχει ήδη σχηματιστεί στο μυαλό σου και είναι ΜΥΚΟΝΟΣ! Και εάν η Μύκονος ορίζει την καλοκαιρινή γιορτινή διάθεση, τότε το CÎROC YOUR MYKONOS είναι το απόλυτο summer celebration που μπορείς να ζήσεις!

Όταν η παιχνιδιάρικη πολυτέλεια συνδυάζεται με την premium πλευρά της διασκέδασης

Η αλήθεια είναι πως αν υπάρχει ένας προορισμός που έχει συνδεθεί όσο κανένας άλλος με την πιο playful και premium πλευρά του ελληνικού καλοκαιριού, αυτός είναι η Μύκονος. Διότι στο «νησί των ανέμων» η παιχνιδιάρικη πολυτέλεια συνδυάζεται με την premium πλευρά της διασκέδασης, θέτοντας τις βάσεις του απόλυτου summer celebration.

Αυτό είναι κάτι που πιθανότατα αισθάνθηκες, παρακολουθώντας τις τελευταίες μέρες τα post των φίλων σου ή των celebrities από τους χώρους της μόδας, του χορού και της μουσικής που ακολουθείς στα social media. Kαι βλέποντάς τους να απολαμβάνουν στα πιο exclusive στέκια της Μυκόνου τα πιο εκλεπτυσμένα cocktail με την ultra-premium vodka CÎROC, που αντικατοπτρίζει την απόλαυση της ζωής μέσα από κάθε καλοκαιρινή εορταστική στιγμή, δεν μπορούσες παρά να αρχίσεις να ονειρεύεσαι όσα θα κάνεις με την παρέα σου την επόμενη εβδομάδα!

Πώς θα βιώσεις και εσύ το απόλυτο celebrational καλοκαιρινό τριήμερο

Ποιοι celebrities βρέθηκαν και γιόρτασαν όμως στη Μύκονο στις αρχές του Ιουλίου; Από την Κέισι Μίζιου μέχρι τον Έντουαρντ Στεργίου και από τη Χαρά Παππά μέχρι την Ανδρομάχη Δημητροπούλου, τον Bill Roxenos, την Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και τον DJ Kas. Το cool CÎROC squad επισκέφτηκε πρόσφατα το «νησί των ανέμων» και έζησε το απόλυτο celebrational καλοκαιρινό τριήμερο.

Τι ακριβώς έκαναν οι αγαπημένοι σου celebrities στη Μύκονο; Έζησαν στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης στο Mileo Boutique Hotel, ένιωσαν τα πιο playful vibes στην πανέμορφη παραλία του Solymar Beach Restaurant στο Καλό Λιβάδι, είδαν το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο iconic Scorpios και βιώσαν exclusive party vibes στο διεθνές Lio Mykonos και εκλεπτυσμένες στιγμές πολυτέλειας by the pool στο Destino Pacha Hotel.

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις, λοιπόν, το πρόγραμμά τους ήταν γεμάτο και σίγουρα, δίνει και σε εμάς την έμπνευση να οργανώσουμε την επόμενη καλοκαιρινή μας εξόρμηση στις Κυκλάδες!

Ακόμη και αν δεν καταφέρεις να βρεθείς στην κοσμοπολίτικη Μύκονο την επόμενη εβδομάδα όμως, αυτό που έχει σημασία είναι να μπεις στο κατάλληλο instant celebration mood. Τι σημαίνει αυτό; Δώσε ραντεβού με την παρέα για να δεις το ηλιοβασίλεμα ακόμη και σε μία μαγευτική παραλία κοντά στην Αττική, επισκέψου το αγαπημένο σου στέκι στην πόλη που θυμίζει κάτι από νησί, απόλαυσε ένα γευστικό Cîroc Spritz με χυμό cranberry και πορτοκάλι, ένα ξεχωριστό Cîroc Fizz με χυμό cranberry, χυμό πορτοκάλι και λεμονάδα ή ένα premium Cîroc & Tonic με ένα extra touch απολαυστικής πολυτέλειας και νιώσε τη μαγεία του καλοκαιριού, όπου και αν βρίσκεσαι.

Άλλωστε, η CÎROC είναι συνώνυμη της παιχνιδιάρικης πολυτέλειας και τα εκλεκτά γαλλικά σταφύλια και οι πέντε αποστάξεις της, της δίνουν την ξεχωριστή φρέσκια, απαλή και φρουτώδη γεύση της, που την κάνουν το τέλειο συνοδευτικό για κάθε γιορτή, όπου και αν βρίσκεσαι!

Στο ερώτημα, λοιπόν, τι σημαίνει ελληνικό καλοκαίρι, οι περισσότερες από εμάς θα απαντήσουμε πιθανότατα πως σημαίνει γιορτή. Και το να γιορτάζουμε πιο συχνά και με κάθε αφορμή, είναι κάτι που μας έχει λείψει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια. Ας αξιοποιήσουμε, λοιπόν, τις ευκαιρίες του φετινού καλοκαιριού για αποδράσεις και nightlife, ας εκμεταλευτούμε κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τον Σεπτέμβριο για να δημιουργήσουμε μαζί με τους αγαπημένους μας τις πιο playful, luxurious, high-energy και sunkissed αναμνήσεις.

Με λίγα λόγια, CÎROC YOUR SUMMER, δηλαδή οργάνωσε άμεσα το δικό σου cool squad και ζήσε το απόλυτο καλοκαιρινό τριήμερο, πάντα με το δικό σου στυλ και φυσικά, όπου και αν σου δοθεί η ευκαιρία, κάνε instant celebration!

#CirocYourSummer #CirocYourMykonos!

Παρακαλείστε να μην προωθήσετε το παρόν σε άτομα κάτω των 18 ετών.

www.apolafste.ypeyfthina.eneap.gr

Απολαύστε υπεύθυνα.