Έξι bartenders από τρεις ηπείρους μπαίνουν πίσω από την ίδια μπάρα για μία και μοναδική βραδιά

Νέλλη Καλαμαρά
Έξι bartenders από τρεις ηπείρους μπαίνουν πίσω από την ίδια μπάρα για μία και μοναδική βραδιά

Έξι Four Seasons και οι ταλαντούχοι bartenders τους δίνουν ραντεβού για μία βραδιά στο To Lokali με οικοδεσπότη το Avra Bar του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens.

Με το Athens Bar Show και το νέο Athens Bar Week να απέχουν μόλις μία ανάσα μακριά, τα πιο συναρπαστικά νέα δεν σταματούν να καταφθάνουν. Ένα από τα αδιαμφισβήτητα highlights των προσεχών ημερών είναι σίγουρα η συνάντηση των bar talents από έξι διαφορετικά Four Seasons ανά τον κόσμο πίσω από την μπάρα του To Lokali στις 7 Νοεμβρίου. Αμερική, Ασία και Ευρώπη δίνουν ραντεβού στο γνωστό bar του Ψυρρή και όλοι εμείς απολαμβάνουμε την πιο ιδιαίτερη fine drinking εμπειρία.

Το πιο κοσμοπολίτικο κυριακάτικο brunch επέστρεψε στην αθηναϊκή Ριβιέρα και έχει αύρα από Μονακό

Avra Lounge and Terrace

Με οικοδεσπότη το Avra, το απόλυτο bar destination του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Athens Bar Show το παγκόσμιο γεγονός Great Tuesday Club στην πολυσύχναστη και δυναμικά ανερχόμενη περιοχή του Ψυρρή στο κέντρο της Αθήνας. Οι ομάδες των Four Seasons Bars θα καταλάβουν το To Lokali, ετοιμάζοντας πολλές διασκεδαστικές και διαδραστικές εκπλήξεις. Για μια νύχτα μόνο, από τις 20:00 έως τις 23:00, οι κάτοικοι της Αθήνας που ξέρουν, οι επισκέπτες της πόλης και οι guests του ξενοδοχείου μπορούν να ανακαλύψουν έξι διαφορετικούς «σταθμούς» κοκτέιλ που αντιπροσωπεύουν παγκόσμια τα Four Seasons Bars.

Αυτά είναι τα 50 καλύτερα ελληνικά κρασιά σύμφωνα με τη λίστα 50 Great Greek Wines 2023

avra.jpg

Σε τρία διαφορετικά σημεία του μαγαζιού, ταλαντούχοι bartenders από τη Μπανγκόκ, το Τόκιο, τη Φλόριντα, το Μέξικο, το Μιλάνο και την Αθήνα παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή ποικιλία δεξιοτήτων, γεύσεων και δημιουργικής φαντασίας. Από τη νυχτερινή ζωή της ασιατικής μητρόπολης στην αυλή του μπαρ και τις χαλαρές αμερικάνικες δονήσεις στη βεράντα του τελευταίου ορόφου μέχρι την εκλεπτυσμένη ευρωπαϊκή αίγλη στο εσωτερικό του χώρου, αναμένουμε έντεχνες δημιουργίες που σφύζουν από τις ιστορίες και τις γεύσεις τριών διαφορετικών ηπείρων.

Manon-Kapfer.jpg

«Η επιτυχία του The Great Sunday Club, με τη συνεργασία παγκόσμιων ταλέντων στο Avra, μας έδωσε μια συναρπαστική γεύση του τι είναι δυνατό να συμβεί όταν ταλέντα του mixology ενώνονται για να δημιουργήσουν», σχολιάζει η Avra Bar Manager, Manon Kapfer.

Bar & Bartenders

ΑΣΙΑ

Philip-Bischoff-1.jpg

Philip Bischoff, BKK Social Club, Four Seasons Hotel Bangkok στον ποταμό Chao Phraya: «Η κινητήρια δύναμή μου; Το να κάνω τους ανθρώπους ευτυχισμένους με κάνει ευτυχισμένο».

Διοχετεύοντας τη θρυλική αίγλη του Μπουένος Άιρες και με οδηγό το πάθος για ζωή, καλές στιγμές και υπέροχα ποτά, το BKK Social Club φέρνει μια κομψή, κοινωνική ατμόσφαιρα και ξεχωριστά κοκτέιλ. Το hotspot ονομάστηκε νούμερο 13 στα 50 καλύτερα μπαρ παγκοσμίως και το ξενοδοχείο βρίσκεται στο νούμερο 3 στα 50 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Keith_Motsi.jpg

Keith Motsi, VIRTÙ, Four Seasons Hotel Tokyo στο Otemachi: «Τα κοκτέιλ είναι στο επίκεντρο και οι άνθρωποι έρχονται πραγματικά για την εμπειρία»

Βραβευμένο με τον αριθμό 20 στα 50 καλύτερα μπαρ της Ασίας, το VIRTÙ είναι ένας φόρος τιμής στο Παρίσι και το Τόκιο των αρχών του 20ου αιώνα. Ο Head Bartender Keith Motsi χρησιμοποιεί σύγχρονες ιαπωνικές τεχνικές για να ερμηνεύσει εκ νέου τις κλασικές γαλλικές γεύσεις χρησιμοποιώντας μια κορυφαία παγκοσμίως συλλογή από vintage γαλλικά αποστάγματα και σπάνια κονιάκ.

ΑΜΕΡΙΚΗ

Jonathan-Gabay.jpg

Jonathan Gabbay, Champagne Bar, Four Seasons Hotel στο The Surf Club στην περιοχή Surfside στη Φλόριντα: «Δημιουργικότητα, συνεργασία και κοκτέιλ: δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο συνδυασμό από αυτόν»

Αποτυπώνοντας μια «χρυσή στιγμή στο χρόνο», το Champagne Bar του Μαϊάμι είναι ο νικητής του Best US Hotel Bar 2023, ενώ βρίσκεται ανάμεσα στα Top 10 Tales of Cocktails και Top 100 Best Bars 2020. Δημιουργώντας ευφάνταστα κοκτέιλ, οι Jonathan Gabbay και Ashish Sharma είναι ενθουσιασμένοι να εντυπωσιάζουν τους θαμώνες.

Nicolas-Castro.jpg

Nicolas Castro, Fifty Mils, Four Seasons Hotel Mexico City

«Δεν φτιάχνουμε μόνο κοκτέιλ, η δουλειά μας είναι να δημιουργήσουμε μια πραγματική αίσθηση μαγείας για κάθε καλεσμένο».

Από το εκλεκτικό, καινοτόμο και ανεπιτήδευτο σκηνικό του Fifty Mils, ο Nicolas Castro φέρνει δροσερά, ιδιόμορφα μοναδικά κοκτέιλ. Νικητής του Top 4 Best International Bar Team και του Top 4 Best International Hotel Bar στα βραβεία Spirited 2022, το Fifty Mils λατρεύεται τόσο από ντόπιους όσο και από διεθνείς επισκέπτες.

ΕΥΡΩΠΗ

Nikos-Tachmazis.jpg

Νίκος Ταχμάζης στο Stilla bar, Four Seasons Hotel Milan

«Λατρεύω το βουητό και τη δημιουργικότητα όταν οι παθιασμένοι mixologists συναντώνται με ένα όραμα»

Ακριβώς στην καρδιά μόδας του Μιλάνου, το μπαρ Stilla σφύζει από ζωή όλη μέρα, ξεκινώντας με εσπρέσο, συνεχίζοντας με aperitivo και κλείνοντας τη βραδιά με μοναδικά κοκτέιλ φιλοτεχνημένα από τον Νίκο Ταχμάζη. Επιλέξτε το Yuzu Cooler, ένα μείγμα από λικέρ Axia, ρίζα ίρις, γάλα σόγιας, βασιλικό Ταϋλάνδης, χυμό yuzu και ξηρό λευκό κρασί.

Manon-Kapfer-Portrait-2.jpg

Manon Kapfer, Avra Bar, Four Seasons Astir Palace Hotel Athens: «Στo Avra είμαστε ενθουσιασμένοι που κυριαρχούμε στην ακμάζουσα bar σκηνή της Αθήνας, προσφέροντας μια απαράμιλλη αισθητηριακή και συναισθηματική εμπειρία»

Στο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, νούμερο 35 στα 50 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο, υπάρχει το εντυπωσιακό Avra Bar με θέα στη θάλασσα, το οποίο καλωσορίζει τους λάτρεις του «Fine Drinking», σε μία ζωντανή ατμόσφαιρα με ωραία ποτά, γευστικά bar snacks και upbeat μουσική.

Info: Σαρρή 44, Αθήνα. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.