Δε θα πιστέψεις τι έκανε η Cara Delevingne για να πάρει το ρόλο της στο «Suicide Squad»

Δε θα πιστέψεις τι έκανε η Cara Delevingne για να πάρει το ρόλο της στο «Suicide Squad»

Στοίχημα πως αν σου το ζητούσαν θα έλεγες «ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ»

Εντάξει, η αλήθεια είναι πως η Cara Delevingne έχει αποδείξει πολλές φορές πως δε φοβάται να "τσαλακωθεί". Η τελευταία είδηση όμως, για την ίδια, ξεπερνά κατά πολύ οτιδήποτε έχει κάνει μέχρι σήμερα!

Το μοντέλο κυνηγά μια καριέρα στην υποκριτική και έχει καταφέρει να κλείσει ρόλους σε πολύ σημαντικές ταινίες, με μία από αυτές να είναι το πολυαναμενόμενο "Suicide Squad". Μιλώντας στο Sci-Fi Now, η Cara αποκάλυψε πως για να πάρει αυτό το ρόλο, χρειάστηκε να κάνει κάτι πάρα πολύ τολμηρό. Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης του φιλμ, David Ayer της ζήτησε να "πάει στο δάσος, στην εξοχή - κάτω από πανσέληνο, αν έχει - γυμνή και να δει πως είναι αυτό".

Κι ενώ κάθε φυσιολογικός άνθρωπος θα έλεγε μάλλον "με τίποτα!", η Delevingne όχι μόνο είπε ναι αλλά απάντησε: "Αυτό είναι πραγματικά τέλειο! Οκ, θα το κάνω!". "Δεν είχα καν πάρει το ρόλο τότε. Αυτός ο χαρακτήρας ήταν πολύ απελευθερωτικός με ένα τρόπο. Η πλευρά της Enchantress (του χαρακτήρα που παίζει στην ταινία) αφορούσε περισσότερο το να βρω εκείνο το κομμάτι του εαυτού μου, να μελετήσω το φαινόμενο του εθισμού, της απόγνωσης και του κενού", δηλώνει.

Δες όλα τα trailers στο βίντεο, παρακάτω.