Ξέρουμε ποιος θα παίξει τον Michael Jackson στην επερχόμενη ταινία του και είναι της οικογένειας

Στελίνα Θεοδοσοπούλου

Richard Shotwell/Invision/AP

Michael Jackson: Τραγουδιστής, χορευτής και... της οικογένειας αυτός που θα υποδυθεί τον Βασιλιά της Ποπ.

Οικογενειακό το cast για τη βιογραφική ταινία του Michael Jackson, ταλαντούχο, σε σωστή ηλικία και με σωστή γενεαλογική γραμμή! Ο Jaafar Jackson, ανηψιός του Michael Jackson είναι αυτός που θα ενσαρκώσει τον Βασιλιά της Ποπ στην επερχόμενη ταινία του.

AP Photo

Πώς φτιάχτηκε ο Βασιλιάς της Ποπ; Ετοιμάσου για βιογραφική ταινία του Michael Jackson

Michael Jackson: Βρέθηκε ο πρωταγωνιστής

Ο 26χρονος ανιψιός του Michael Jackson, Jaafar, θα πρωταγωνιστήσει στην προγραμματισμένη βιογραφική ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Antoine Fuqua για την Lionsgate.

Ο σκηνοθέτης των "Training Day", "Equalizer", "The Magnificant Seven" και "Southpaw", είναι και αυτός που γνωστοποίησε τα νέα μέσα από μια ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία γράφει: "Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τον @jaafarjackson ως Michael - το κινηματογραφικό γεγονός που εξερευνά το ταξίδι του ανθρώπου που έγινε ο βασιλιάς της ποπ. Έρχεται σύντομα."

Ο νεαρός τραγουδιστής και ηθοποιός είναι γιος του Jermaine Jackson, μέλος των θρυλικών "The Jackson 5" και μεγαλύτερος αδερφός του Michael. Τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους έδειξε και η επίσημη σελίδα της μπάντας στο Twitter, όπως και άλλα μέλη της οικογένειας Jackson, συμπεριλαμβανομένου του Taj (γιος του Tito Jackson από τους Jackson 5), ο οποίος έγραψε για το cast ότι "βρήκαν το τέλειο και μοναδικό άτομο που θα μπορούσε να υποδυθεί τον θείο μου σε αυτή τη βιογραφική ταινία. Έκλαψα από περηφάνια όταν είδα το δοκιμαστικό μακιγιάζ/μαλλιά του Jaafar χθες. Όχι μόνο ενσάρκωσε τον Michael Jackson... είχε τον τόνο, τη χροιά της φωνής, τους τρόπους, τα ΠΑΝΤΑ!"

Sharon Stone για Robert de Niro και Joe Pesci: Από τους ελάχιστους μη μισογύνηδες

Ποιος είναι ο Jaafar και τι ξέρουμε για την επερχόμενη βιογραφία

Γεννημένος τον Ιούλιο του 1996, ο Jaafar Jackson είναι ο δεύτερος νεότερος γιος του θρυλικού τραγουδιστή, Jermaine Jackson και της Alejandra Genevieve Oaziaza.

Παρ' όλο που μεγάλωσε σε μια τόσο γνωστή οικογένεια, ο Jaafar φαίνεται να βρήκε το δικό του γούστο στη μουσική, δηλώνοντας πως ο Sam Cooke, ο Marvin Gaye, ο Nat King Cole και ο Johnny Mathis είναι οι "μεγάλοι όλων των εποχών" που έχει στην ανώτατη εκτίμηση.

Όσο για την ταινία, ξέρουμε πως θα έχει τον τίτλο "Michael" και ότι αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματα μέσα στο 2023. Στη σκηνοθεσία ο Fuqua όπως προαναφέραμε, με το σενάριο να αναλαμβάνει ο John Logan (The Aviator, Skyfall, Spectre) και την παραγωγή o Graham King, που δεν είναι ξένος στις μουσικές βιογραφικές ταινίες μιας και πιο πρόσφατα έκανε το "Bohemian Rhapsody" για τους Queen το 2018.

Δεν έχουμε επίσημη πλοκή ακόμα, αλλά ξέρουμε ότι η ταινία στοχεύει να εξερευνήσει όλες τις πτυχές της ζωής του Michael Jackson, συμπεριλαμβανομένων των πιο εμβληματικών ερμηνειών του που τον οδήγησαν να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους entertainers όλων των εποχών.

Ακούγεται επίσης ότι η ταινία δεν θα αποκρύψει τις πιο σκοτεινές πτυχές, όπως οι κατηγορίες για παιδεραστία που ήρθαν τα τελευταία του χρόνια της ζωής του Jackson μέχρι τον θάνατό του το 2009 σε ηλικία 50 ετών. Μπορεί ο Jaafar δηλαδή να μάθει λίγα περισσότερα πράγματα για τον θείο του.

Αυτές είναι οι 20 ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς το 2023

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης