Πώς φτιάχτηκε ο Βασιλιάς της Ποπ; Ετοιμάσου για βιογραφική ταινία του Michael Jackson

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Πώς φτιάχτηκε ο Βασιλιάς της Ποπ; Ετοιμάσου για βιογραφική ταινία του Michael Jackson

O Michael Jackson, "ο περίπλοκος άνθρωπος που έγινε ο Βασιλιάς της Ποπ", θα έχει δική του ταινία με πολύ τραγούδι.

Ο Michael Jackson θα αποκτήσει δική του βιογραφική ταινία, η οποία έχει έτοιμους σχεδόν όλους του συντελεστές και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα σε λίγους μόλις μήνες.

Music Michael Jackson

Babylon Review: Ένα γράμμα αγάπης στο σινεμά και ένα γράμμα μίσους στο Χόλιγουντ

Michael Jackson: Βιογραφική ταινία με σκηνοθέτη τον Antoine Fuqua

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Antoine Fuqua, περισσότερο γνωστός από τα "Training Day", "Southpaw", "The Equalizer 1&2" και "The Magnificent Seven", είναι αυτός που θα σκηνοθετήσει την επερχόμενη βιογραφική ταινία του Michael Jackson για την Lionsgate, η οποία θα έχει τον τίτλο "Michael".

Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής, η ταινία λέγεται ότι θα εξερευνήσει όλες τις πτυχές της ζωής του Βασιλιά της Ποπ, συμπεριλαμβανομένων των πιο εμβληματικών ερμηνειών του που τον οδήγησαν να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους entertainers όλων των εποχών.

https://www.instagram.com/p/CnhkHHYLsVd

The Whale Review: Ο Brendan Fraser στο πιο συγκινητικό comeback της ζωής του

Ποιοι θα είναι οι συντελεστές

Εκτός από τον σκηνοθέτη, γνωρίζουμε πως στη δημιουργική ομάδα θα είναι και ο John Logan, ο οποίος θα αναλάβει το σενάριο. Ο σεναριογράφος των "Skyfall", "The Aviator και "Gladiator" μάλιστα υπόσχεται πως η ιστορία θα είναι μια "πρωτόγνωρη και εις βάθος απεικόνιση του περίπλοκου ανθρώπου που έγινε ο βασιλιάς της ποπ".

"Ο Antoine είναι ένας οξυδερκής και δυνατός σκηνοθέτης και νιώθουμε πολύ τυχεροί που επέλεξε το Michael ως το επόμενο έργο του. Οι οραματικές ικανότητες αφήγησης και η αφοσίωσή του στην τέχνη του θα κάνουν το Michael μια αξέχαστη ταινία", δήλωσε ο Joe Drake, πρόεδρος της Lionsgate Motion Picture Group.

"Οι πρώτες ταινίες της καριέρας μου ήταν μουσικά βίντεο και εξακολουθώ να αισθάνομαι ότι ο συνδυασμός κινηματογράφου και μουσικής είναι ένα βαθύ κομμάτι του εαυτού μου", δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Ωστόσο, δεν έχουμε καμία ενημέρωση σχετικά με το cast, ούτε το ποιος θα ενσαρκώσει αυτήν την εμβληματική φιγούρα της μουσικής σκηνής.

Michael-Jackson-06.jpg

Jeremy Renner: Πιο υπερήρωας και από τον Hawkeye

Σε τι θα επικεντρωθεί η νέα ταινία του Michael Jackson;

Προς το παρόν δεν έχουμε επίσημη σύνοψη για το επερχόμενο βιογραφικό φιλμ, εκτός από την πληροφορία ότι θα συμπεριληφθούν οι πιο εμβληματικές του εμφανίσεις από τότε που ήταν μέλος των Jackson 5 μέχρι και την σόλο καριέρα του.

Επίσης, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς -και αν- θα χειριστούν οι δημιουργοί τους ισχυρισμούς περί παιδοφιλίας που εμφανίστηκαν αρκετά αργότερα στην καριέρα του, οι οποίοι μάλιστα αποτέλεσαν πηγή για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ντοκιμαντέρ του HBO, "Leaving Neverland".

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν οριστεί να ξεκινήσουν μέσα στο 2023, με την παραγωγή να αναλαμβάνει ο βραβευμένος με Όσκαρ παραγωγός Graham King, γνωστός από τα "The Departed", "‘The Aviator", "Hugo" και "Bohemian Rhapsody", μια ακόμη μουσική βιογραφική ταινία που κατέληξε να λαμβάνει 4 Όσκαρ (Καλύτερου Ηθοποιού, Μοντάζ, Μιξάζ και Μοντάζ Ήχου).