Ξυπνήστε τον τραγουδιστή των Greenday όταν τελειώσει η πτήση

Ξυπνήστε τον τραγουδιστή των Greenday όταν τελειώσει η πτήση

Γιατί, αν μείνει ξύπνιος, ποιος ξέρει τι θα συμβεί.

Μια παράφραση «Wake me up when September ends» του αμερικάνικου συγκροτήματος, που ακούμε non stop κάθε Σεπτέμβριο από τα ραδιόφωνα μας ήρθε στο μυαλό μόλις διαβάσαμε για αυτό το συμβάν με πρωταγωνιστή τον τραγουδιστή των Greenday.

Και σκεφτήκαμε: αφήστε, λοιπόν, τον Billie Joe Armstrong να κοιμηθεί γιατί, αλλιώς, μπορεί να χρειαστεί να αποχωρήσει από την πτήση προτού καν αυτή φτάσει στον προορισμό τους. Δηλαδή, για να είμαστε σαφέστεροι, προτού καν απογειωθεί. Έμεινε, που λέτε, ξύπνιος ο τραγουδιστής της αμερικάνικης μπάντας και σε μια πτήση της Southwest Airlines τον πέταξε έξω η αεροσυνοδός διότι το παντελόνι του ήταν σε θέση κάπως πιο αποκαλυπτική από όσο χρειαζόταν, σύμφωνα με τον σεβασμό της δημοσίας αιδούς, κατά την γνώμη της αεροσυνοδού. Του ζήτησε η κοπέλα να το σηκώσει πιο ψηλά, της απάντησε ο Billie «δεν έχετε πιο σοβαρά ζητήματα να ασχοληθείτε;» (και δίκιο είχε, εδώ που τα λέμε) και εκείνη τον απείλησε πως θα τον πετάξει έξω. «Προσπαθώ, απλώς, να βρω τη γ$%#^%&$η θέση μου» της ανταπάντησε όχι και τόσο ψύχραιμος ο rock star. Και τα επόμενα λόγια του τα είπε εκτός αεροσκάφους, όπου βρέθηκε μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος, να βρίζει θεούς και δαίμονες στο twitter.

Για να ξέρετε, ο Billie το βρήκε το δίκιο του και η αεροπορική εταιρεία τον έβαλε αμέσως στην επόμενη πτήση ζητώντας του δημοσίως συγγνώμη. Στις 12 Ιουνίου ένας ποδοσφαιριστής, ο Deshon Marman, εκδιώχθηκε από το αεροσκάφος μιας πτήσης της US Airways για τους ίδιους λόγους και τώρα μηνύει την εταιρεία διεκδικώντας παχυλή αποζημίωση. Και ξέρετε τι γίνεται με τα δεδικασμένα.