Όλοι μιλούν για τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου στη Λήμνου - «Βούλιαξε» το νησί του τραγουδιστή

Όλοι μιλούν για τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου στη Λήμνου - «Βούλιαξε» το νησί του τραγουδιστή

Σχεδόν, 7.000 θεατές βρέθηκαν από νωρίς στο λιμάνι του Μούδρου.

Πλημμύρισε το λιμάνι του Μούδρου, το Σάββατο 20 Αυγούστου από το κοινό, που θέλησε να παρακολουθήσει τον Λημνιό, καταξιωμένο καλλιτέχνη, Στέλιο Ρόκκο, στην συναυλία που προσέφερε, δωρεάν για όλο τον κόσμο, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Σχεδόν, 7.000 θεατές βρέθηκαν από νωρίς στο λιμάνι του Μούδρου, που βρίσκεται στο ανατολικό άκρο της Λήμνου και σε απόσταση 25 klm από την πρωτεύουσα του νησιού την Μύρινα για να απολαύσουν μία ξεχωριστή βραδιά από τον αγαπημένο καλλιτέχνη. Ο Στέλιος Ρόκκος με το που ανέβηκε στο ειδικά διαμορφωμένο stage, που είχε τοποθετηθεί στη μέση του λιμανιού έτσι ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του από την ανταπόκριση και το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχθηκε από όσους, μικρούς και μεγάλους, βρέθηκαν κοντά του και τραγούδησαν μαζί του.

Μάλιστα στο ξεκίνημα της συναυλίας του μεταξύ άλλων δήλωσε: «Όλοι εσείς εδώ απόψε αποδεικνύεται ότι αυτό που λένε κανείς δεν αγιάζει στον τόπο δεν ισχύει».

Ας σημειωθεί ότι ο Στέλιος Ρόκκος είχε να τραγουδήσει στη Λήμνο έξι χρόνια και αυτή την φορά και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη όπως και η παραγωγή της συναυλίας αλλά και η συμμετοχή του κόσμου. Το κοινό συμμετείχε ενεργά, το κέφι κρατήθηκε αμείωτο και η βραδιά εξελίχθηκε σε μια μεγάλη γιορτή .

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη για την πρωτοβουλία του η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου να χρηματοδοτήσει εξολοκλήρου την συγκεκριμένη διοργάνωση και να προσφέρει στον κόσμο μία αξέχαστη βραδιά κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι.

Ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης κατά την έναρξη της συναυλίας ευχαρίστησε τόσο τον τραγουδοποιό Στέλιο Ρόκκο για την αποδοχή της πρότασης όσο και τον Έπαρχο Λήμνου Άγγελο Βλάτα και τους υπαλλήλους της Π.Ε. Λήμνου, που ακούραστα εργάστηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή της συναυλίας.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ευχαριστεί θερμά τους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους της Λήμνου για την τεράστια ανταπόκριση στο κάλεσμά της. Θερμές ευχαριστίες επίσης στην Εταιρία Ανακύκλωσης Αιγαίου για την ευγενική της χορηγία στο πλαίσιο της πράσινης και βιώσιμης ανάπτυξης του τόπου.