«Καλό καλοκαίρι» με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στον Κήπο του Μεγάρου

«Καλό καλοκαίρι» με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στον Κήπο του Μεγάρου
Άλκηστις Πρωτοψάλτη «Και μείναμε άνθρωποι». Kήπος του Μεγάρου 08/06/2022 Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ 2121/93

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ., η αγαπημένη ερμηνεύτρια μάς εύχεται «Καλό καλοκαίρι», μέσα από μια ξεχωριστή βραδιά με γνωστά αλλά και νέα τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία της που έχουν αγγίξει την ψυχή μας.

«Καλό καλοκαίρι»

με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη

στον Κήπο του Μεγάρου

Δευτέρα 10 Ιουνίου | 21:00

Screenshot-2024-05-21-152439.png

Η προπώληση έχει αρχίσει

Χορηγός των εκδηλώσεων στον Κήπο του Μεγάρου

Με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ανοίγει η αυλαία των φετινών εκδηλώσεων στον Κήπο του Μεγάρου, η παρουσία της οποίας επί σκηνής είναι αναμφισβήτητα μια πραγματική αποκάλυψη που πάντοτε μας προσφέρει κάτι καινούργιο! Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ., η αγαπημένη ερμηνεύτρια μάς εύχεται «Καλό καλοκαίρι», μέσα από μια ξεχωριστή βραδιά με γνωστά αλλά και νέα τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία της που έχουν αγγίξει την ψυχή μας.

Στην καλοκαιρινή συναυλία της στον Κήπο, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η εξαμελής μπάντα της θα μας παρασύρουν σε μουσικά μονοπάτια γεμάτα ένταση, ευαισθησία και πάθος.

Θα την ακούσουμε να ερμηνεύει για πρώτη φορά ζωντανά, με την τρυφερή, εκφραστική αλλά ταυτόχρονα δυναμική φωνή της που μας συντροφεύει σχεδόν πέντε δεκαετίες και ακολουθείται ήδη από τρεις γενιές ακροατών, την «Ιουλία», το τραγούδι των τίτλων της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», σε μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους Λίνας Δημοπούλου. Ακόμη, θα χορέψουμε στον ρυθμό του «Θα στο λέω» («Bamboleo»), που έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων μας.

Οι εκδηλώσεις στον Κήπο του Μεγάρου πραγματοποιούνται με τη χορηγία της MOTOROIL.

Τιμή εισιτηρίου | 15 € (γενική είσοδος)

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΕΡΤ, ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103.7, ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 90.9, KOSMOS 93.6, COSMOTE TV, ATTICA MEDIA GROUP, ΔΙΕΣΗ 101.3, ΑΘΗΝΑ 9.84, CULTURENOW.GR, CNN, QUEEN.GR, MONOPOLI.GR, IN2LIFE.GR, NEWSBEAST.GR, ARTANDLIFE.GR, METEO.GR

Εισιτήρια

210 72 82 333 | www.megaron.gr

Πληροφορίες

https://www.facebook.com/megaron.gr

https://www.instagram.com/megaron_athens/

https://www.youtube.com/user/AthensConcertHall

https://twitter.com/MegaronAthens