«Pulso Argentino» : ο παλμός του τάνγκο που έρχεται να μας μαγέψει!

Βιβή Αγγελάκη
«Pulso Argentino» : ο παλμός του τάνγκο που έρχεται να μας μαγέψει!

Μια μουσικοχορευτική παράσταση ανοιχτή σε όλες τις πτυχές της λάτιν μουσικής και του αντίστοιχου ταμπεραμέντου!

Ο συνθέτης και δεξιοτέχνης κιθαρίστας Hernan Romero με το γκρουπ του και το χορευτικό ντουέτο Los Ocampo έρχονται να μας προσφέρουν μαγικές αργεντίνικες βραδιές στο Half Note Jazz Club, για λίγες μόνο παραστάσεις!

Από την Παρασκευή 7 μέχρι και τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου θα ταξιδέψουν το κοινό με μια μοναδική μουσική και χορευτική αίσθηση στον παλμό της Αργεντινής . Η λάτιν ευαισθησία και ο αισθησιασμός του τάνγκο παντρεύονται μοναδικά σε μια παράσταση απαιτητική και μελωδική ταυτόχρονα!

Η μουσική του κιθαρίστα Hernan Romero- ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους μουσικούς του είδους παγκοσμίως- είναι ένα πραγματικό μπουκέτο από αρώματα που σχετίζονται με πλήθος εξωτικές παραδόσεις που δένονται όμως μεταξύ τους μέσα από μία κοινή βάση που οφείλεται στο φλαμένκο και τις μουσικές της Μεσογείου, της Μέσης Ανατολής κ.ά.

HERNAN ROMERO 1

Ένα λοιπόν, από τα πολλά μουσικά projects του Romero είναι και το «Pulso Argentino» με το οποίο προσεγγίζει το Αργεντίνικο τάνγκο έχοντας μαζί του ένα από τα καλύτερα χορευτικά σχήματα – ή μάλλον ζεύγη – διεθνώς, τους Los Ocampo.

Monica  Omar Ocampo photo 2

Για όσους δεν το γνωρίζετε, οι Los Ocampo είναι ένα συγκλονιστικό ντουέτο που αποτελείται από τον Omar Ocampo και την Monica Romero - γνωστούς από την συμμετοχή τους για χρόνια στο Tango Passion – μοναδικούς σε ότι αφορά τη φλόγα, το πάθος, τον αισθησιασμό, την χάρη και την συγκίνηση που προσφέρει σε όλες του τις διαστάσεις το τάνγκο. Ο Romero, η Monica και ο «gaucho» Omar έχουν μαζί τους στο πιάνο τον Rodrigo Pahlen και στο μπαντονεόν τον Dario Polonara!

HALF NOTE JAZZ CLUB (Τριβωνιανού 17, Μετς)
Πληροφορίες – Κρατήσεις - 210 9213310
www.halfnote.gr

www.viva.gr

http://www.facebook.com/halfnote.gr

https://twitter.com/#!/Half_Note

Διαβάστε ακόμη: