Μικρές ερωτικές ιστορίες σε αργεντίνικους ρυθμούς

Μικρές ερωτικές ιστορίες σε αργεντίνικους ρυθμούς

Το απόλυτο πάθος στη σκιά του λόφου και εσείς σε ρόλο πρωταγωνιστικό.

Θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στο Tango Argentino; Τη Δευτέρα το βράδυ, υπό τη σκιά του λόφου του Λυκαβηττού και κάτω από τα αστέρια, αφού πάρετε μια πολύ καλή ιδέα από το Tango Azul, είναι η ευκαιρία σας.

Μια εκρηκτική παράσταση που, στο τέλος της βραδιάς, θα σας συνεπάρει μαζί της σε ένα χορό γεμάτο πάθος.

Διότι αν νομίζετε πως η βραδιά θα φτάσει στο τέλος της ,ε το που θα πέσει το χειροκρότημα κάνετε λάθος. Τώρα είναι η δική σας σειρά να γίνετε οι πρωταγωνιστές της ιστορίας! Δοκιμάζοντας τις χορευτικές επιδόσεις σας στο Tango Argentino (τόσο στην 80τ.μ. έκτασης σκηνή όσο και στο γνωστό κοίλο του Λυκαβηττού) που μετά το τέλος του «Tango Azul» θα υποδεχθεί όλους εσάς για ένα χορό γεμάτο πάθος!

Αυτό που εσείς χρειάζεστε είναι το μεσογειακό σας ταπεραμέντο, τα ειδικά παπούτσια (για τους λάτρεις του είδους) και την επιθυμία για tango! Η βραδιά υπόσχεται μια μελωδική διαδρομή από τη χρυσή εποχή του tango μέχρι και τους ήχους του σήμερα, με την επιμέλεια του Θοδωρή Γεωργεδάκη (ομάδα TANGart, reflections of tango) στο dj Set και όλα αυτά ...υπό το φώς της πανσελήνου!! Με την ολοκλήρωση μιας εκρηκτικής μουσικοχορευτικής παράστασης όπως είναι το Tango Azul.

Η ιστορία του Tango Azul εξελίσσεται σε σε μια Μιλόνγκα. Το γνωστό και ιστορικό μπαρ της Αργεντινής. Στο σημείο συνάντησής τους λοιπόν, σε ένα τάνγκο μπαρ του Μπουένος Άϊρες, βλέπουμε τρία χορευτικά ζευγάρια και μια τραγουδίστρια που συναντιούνται μετά από καιρό για να «αφηγηθούν» με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο σύντομες ιστορίες από το παρελθόν και το παρόν τους.

Κοφτές και αισθησιακές κινήσεις γεμάτες πάθος. Γεμάτες πόνο και χαρά. Κινήσεις που στροβιλίζονται στη σαγήνη και παρασύρονται από τον πόθο! Γιατί μόνο έτσι ο αργεντίνικος χορός του έρωτα, το tango, ξέρει να εκφράζεται.

Έξι γνωστοί χορευτές, Pablo Ojeda & Beatriz Romero, Daniel Ferro & Lorena Mermelstein και Jorge Ramirez & Nélida Miglione αλλά και μια σημαντική ερμηνεύτρια η Patricia Nora- που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το Tango Passion- αναλαμβάνουν μέσα από τις αριστοτεχνικές χορευτικές τους κινήσεις αλλά και μέσα από τους ερωτικούς στίχους των τραγουδιών, να μας μυήσουν στο απόλυτο πάθος ενός ανεκπλήρωτου έρωτα, στον πόνο εκείνου που χάνει ό,τι ποθεί, στην ερωτική απόγνωση με το εντυπωσιακό Tango Azul.

Δευτέρα 18 Ιουλίου

Θέατρο Λυκαβηττού
Προπώληση Εισιτηρίων
www.ticketservices.gr
Public
Στοά Πεσμαζόγλου (Πανεπιστημίου 39 )-Τηλ.210 72 34 567

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 95 14 779