Ετοιμαστείτε, έρχονται τα «2011 MTV Movie Awards»

Ετοιμαστείτε, έρχονται τα «2011 MTV Movie Awards»

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 22:30 στο ΜTV θα παρακολουθήσουμε τα «2011 MTV Movie Awards»με τον Jason Sudeikis ιοκοδεσπότη.

Τα «2011 MTV Movie Awards» θα είναι το πιο hot γεγονός του Hollywood με τα μεγαλύτερα ονόματα να προετοιμάζονται πυρετωδώς για την απονομή των χρυσών βραβείων popcorn τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 22.30. Μέχρι τώρα έχει ανακοινωθεί ότι οι παρουσιαστές θα είναι οι υπερήρωες της ταινίας Green Lantern, Ryan Reynolds και Blake Lively, αλλά και το αχτύπητο δίδυμο Steve Carell και Emma Stone. Φυσικά δεν θα λείψει η γεμάτη δράση εμφάνιση των Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Josh Duhamel και Patrick Dempsey από το Transformers: Dark of the Moon's, καθώς και η αγαπητή σε όλους Cameron Diaz η οποία θα απονείμει το βραβείο μαζί με τον ξεκαρδιστικό Jason Segel. Στη λίστα των λαμπερών αστέρων που θα μας χαρίσουν αξέχαστες «MTV Movie Awards» στιγμές είναι επίσης και η ταλαντούχα Nicki Minaj.

Ο Jesse Eisenberg –κερδίζοντας τις καλύτερες κριτικές από την ερμηνεία του στο The Social Network είναι υποψήφιος για πρώτη φορά φέτος– θα εμφανιστεί με τον οικοδεσπότη των περσινών Βραβείων Aziz Ansari και τον αστείο Danny McBride. Επίσης, οι Selena Gomez, Leighton Meester και Katie Cassidy θα δώσουν λάμψη στη σκηνή των «MTV Movie Awards».

Οικοδεσπότης της φετινής διοργάνωσης θα είναι ο Jason Sudeikis ο οποίο θα μας μεταφέρει τη λαμπερή ατμόσφαιρα από το Gibson Amphitheatre στο Universal City στην California.

Τα «2011 MTV Movie Awards» θα μετατρέψουν τη φαντασία σε πραγματικότητα με τις απίστευτες εμφανίσεις που θα γίνουν μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών. Η μαγεία και το υπερθέαμα του κινηματογράφου θα μεταφερθεί από τη μεγάλη οθόνη στη σκηνή των «Movie Awards». Τη φετινή διοργάνωση θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν 1.2 δισεκατομμύρια τηλεθεατές, μέσω των 60 καναλιών του διεθνούς δικτύου του MTV, δηλαδή θα μεταδοθούν σε 600 εκατομμύρια νοικοκυριά ανά τον κόσμο. Επιπρόσθετα, το πρόγραμμα και το περιεχόμενο των Βραβείων θα είναι προσβάσιμο σε ολόκληρη τη διαδραστική κοινότητα, μέσω περισσοτέρων από 200 ψηφιακών Μέσων (digital media) του MTV σε όλο τον κόσμο.