Η αντίστροφη μέτρηση βάφτηκε κόκκινη

Η αντίστροφη μέτρηση βάφτηκε κόκκινη

Και λίγο μαύρη και λίγο άσπρη, επίσης. Αλλά το κόκκινο στάζει από παντού. 

Και ενώ το χτυποκάρδι των fans της δημοφιλούς αλληγορικής σειράς του Alan Ball είναι αντιστρόφως ανάλογο σε ένταση με εκείνο των ηρώων της (που ως βαμπίρ δε διαθέτουν καν χτύπο καρδιάς οπότε αντιλαμβάνεστε την ένταση των θαυμαστών) καθώς η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει και ένας μόλις μήνας έχει μείνει έως τις 26 Ιουνίου που ξεκινά και πάλι το True Blood, οι τρεις νέες αφίσες της σειράς μόλις κυκλοφόρησαν.

Τρεις σούπερ σέξι άνδρες (δύο υπεραιωνόβια βαμπίρ και ένας λυκάνθρωπος) διεκδικούν τη Sookie Stackhouse (ημινεράιδα από τον αμερικάνικο νότο) στην κόκκινη έκδοσή της. Η λευκή μας καθησυχάζει πως οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές για τους οποίους νιώθαμε μια κάποια αβεβαιότητα για το αν θα συνεχίσουν να μας συντροφεύουν θα είναι και πάλι κοντά μας. Η μαύρη μας βάζει σε σκέψεις βάζοντας στον maζί δύο καρδιοκατακτήτριες του βαμπιρόκοσμου και τον χαζούλη (αλλά σούπερ σέξι) Jason Stackhouse που ποτέ δεν συμπάθησε ιδιαίτερα τα βρικολακάκια που βγήκαν από τις "ντουλάπες" τους.

Όσοι δεν είστε πιστοί ακόλουθοι της αλληγορικής σειράς του Alan Ball (τον οποίο ίσως θυμάστε από το "Six Feet Under") πιθανόν να βρίσκετε ακατανόητα και ασυνάρτητα αυτά που σας λέμε αλλά οι οπαδοί του True Blood αγωνιούν τόσο για τη συνέχεια που έχουν αρχίσει να κυκλώνουν μέρες σε ημερολόγια, να χαράζουν γραμμούλες σε τοίχους και να περιμένουν να ξημερώσει η 26η Ιουνίου, η ημέρα που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην Αμερική o τέταρτος κύκλος της σειράς. Για να επιτείνουμε την αγωνία τους αλλά και για να ταρακουνήσουμε όσους δεν είναι ήδη φαν δημοσιεύουμε τις τρεις νέες αφίσες που μόλις έπεσαν στα χέρια μας. Και αποκαλύπτουμε και ένα μικρούλι, μικροσκοπικούλι info που μάθαμε διαβάζοντας τα βιβλία της Charlaine Harris στα οποία έχει βασιστεί η σειρά: αυτός ο κύκλος θα είναι βουτηγμένος όχι μόνο στο αίμα αλλά και στη λαγνεία. Και στο supernatural party καλεσμένες αυτή τη φορά θα είναι και οι μάγισσες!

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε και το τελευταίο trailer της σειράς.