Ο Liam McIntyre είναι ο νέος Σπάρτακος

Ο Liam McIntyre είναι ο νέος Σπάρτακος

Με την ιαχή «Η Ρώμη θα σειστεί» τελείωσε ο πρώτος κύκλος του βουτηγμένου σε αίμα και άμμο, λαγνεία και τρυφηλότητα «Blood & Sand» και μας άφησε να αγωνιούμε.

Όχι μόνο για το αν η Ρώμη πράγματι θα κινδυνεύσει από τον δεινό πολεμιστή από τη Θράκη αλλά και για το πότε θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της υπέρ επιτυχημένης σειράς του αμερικάνικου τηλεοπτικού δικτύου Starz. Ο πρωταγωνιστής της, Andy Whitfield, διαγνώστηκε με λέμφωμα και ήταν άγνωστο to αν θα μπορέσει να συνεχίσει να εμφανίζεται στη δεύτερη σεζόν της σειράς. Η τύχη της σειράς, επίσης, ήταν άγνωστη επίσης, αφού δεν είχε λυθεί το θέμα του πώς και ποιος θα συνεχίσει να ενσαρκώνει το ρόλο του Σπάρτακου. Τελικά ο ασθενής αποφάσισε να αποσυρθεί και το δίκτυο βγήκε προς αναζήτηση νέου πρωταγωνιστή και ανάμεσα σε αναρίθμητους υποψηφίους επέλεξε τον άξιο (ελπίζουμε) αντικαταστάτη του hot hot hot σούπερ σταρ. Ο Liam McIntyre, εξ Αυστραλίας ορμώμενος, είναι αυτός που θα αναλάβει, τελικά, το δύσκολο έργο του να ταράξει την ζωή της Ρώμης στη δεύτερη σεζόν της σειράς με τις ευλογίες του Andy Whitfield.

«Αφού κανείς δε θα μπορούσε πραγματικά να αντικαταστήσει τον Andy προτιμήσαμε να βρούμε έναν ηθοποιό που θα μπορέσει να πάει παραπέρα τη σειρά» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Starz, Chris Albert. «Ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να συμφωνήσει και ο Andy με αυτή μας την απόφαση, να αντικατασταθεί στο καστ από άλλον ηθοποιό και, πράγματι, το αντιμετώπισε με τον ίδιο ηρωισμό που διαχειρίστηκε και τη δύσκολη κατάσταση της υγείας του».

Για να δούμε τι θα δούμε, λοιπόν.