Το τέλος της εκπομπής της Ellen De Generes θα το κάνει η Jennifer Aniston

Πατούλια Κατερίνα
Το τέλος της εκπομπής της Ellen De Generes θα το κάνει η Jennifer Aniston

Αυλαία θα ρίξει οριστικά η εκπομπή της διάσημης παρουσιάστριας Ellen De Generes.

Το talk show της Ellen DeGeneres θα κλείσει τον κύκλο του που ξεκίνησε το 2003, στις 26 Μαΐου 2022 και λίγο πριν το μεγάλο φινάλε, έγιναν γνωστοί οι τελευταίοι αλλά πολύ διάσημοι προσκεκλημένοι της παρουσιάστριας.

Τέλος μετά από 19 σεζόν

Μετά από 19 σεζόν, το διάσημο talk show με τις μεγάλες εκπλήξεις και για τους προσκεκλημένους και για το τηλεοπτικό κοινό, θα ρίξει αυλαία, ενώ εκτός από την Aniston, στην τελευταία εκπομπή θα βρεθεί και η Pink, η οποία έχει συνθέσει το τραγούδι αρχής της εκπομπής της Ellen και έχει βραβευτεί για το τραγούδι αυτό με Emmy.

Εκεί, στο τηλεοπτικό φινάλε της Ellen, θα είναι και η Billie Eilish ενώ στα ονόματα που θα δούμε στο τέλος θα είναι οι Zac Efron, Kate McKinnon, Justin Timberlake, Keith Urban, Sean "Diddy Combs, Luke Bryan, Kerry Washington, Brad Paisley, Julia Louis-Dreyfus, Mila Kunis και Bruno Mars.

Οι δύο μικρές ξαδερφούλες, Sophia Grace και Rosie που έγιναν δημοφιλείς ως παιδάκια μέσα από την Ellen το 2011 και είχαν τη δική τους στήλη στην εκπομπή, θα κάνουν ένα τελευταίο πέρασμα ενώ θα δούμε και την Oprah Winfrey.

Την αποκάλυψη για το τέλος της εκπομπής της, η Ellen την έκανε πριν έναν χρόνο μετά τις αποκαλύψεις περί τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος, απώλειας θέσεων εργασίας την εποχή που η εκπομπή έβγαινε από το σπίτι της Έλεν και υπαλλήλους που εξηγούσαν πως έμεναν απλήρωτοι χωρίς η DeGeneres να δέχεται να τους μιλήσει.

Το τελευταίο επεισόδιο γυρίστηκε πριν ένα μήνα όπως αποκάλυψε η παρουσιάστριά του στο Twitter:

«Ξεκινήσαμε την εκπομπή το 2003, ούτε το Iphone δεν υπήρχε, ούτε τα social media, είδαμε τον κόσμο να αλλάζει, κάποιες φορές προς το καλό, κάποιες άλλες όχι. Ό,τι κι αν συνέβαινε, στόχος μου ήταν η εκπομπή να είναι ένα μέρος που θα σμίγουμε και θα γελάμε για μια ώρα. Το να με προσκαλείτε στις ζωές σας ήταν τιμή μου και μου έφερε απίθανη χαρά. Σας ευχαριστώ», τόνισε η Ellen.