O Thomas Jane τα βγάζει όλα στη φόρα

O Thomas Jane τα βγάζει όλα στη φόρα

Και δεν διστάζει να μας αποδείξει πως είναι άριστος στη δουλειά του ο πρωταγωνιστής του Hung.

Και αυτό έχει διττή σημασία. Δηλαδή: ο Thomas Jane είναι πολύ καλός στη δουλειά του και δεν κοκκινίζει διόλου κάθε φορά που γδύνεται (από τους τίτλους της αρχής, ακόμα) για να υποδυθεί τον ρόλο του Ray Drecker στην δημοφιλή σειρά Hung του HBO. O Ray Drecker, επίσης, αν και έχει πολλές δεύτερες σκέψεις παίρνει συχνά την απόφαση να μείνει όπως τον γέννησε η μαμά του για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της νέας του εργασίας ως αρσενική πόρνη.

Στο νέο κύκλο της σειράς ο Thomas Jane φοράει μόνο το χαρακτηριστικό στραβό του χαμογελάκι και ποζάρει στην αφίσα πλαισιωμένο από τα κορίτσια που θα κληθεί να «ευχαριστήσει» για να καταφέρει να τα βγάλει πέρα με τα οικονομικά προβλήματα που έπεσαν στο κεφάλι του και, μέσα από διάφορες συγκυρίες, οδήγησαν τον προπονητή του σχολείου Ray Drecker σε αυτήν την παράλληλη καριέρα του ζιγκολό.

Όταν ο Thomas Jane έδειξε στην σύζυγό του, Patricia Arquette, το σενάριο της σειράς η οποία, σε γενικές γραμμές, διηγείται τη ζωή του Ray, ενός τύπου με τεράστιο πέος (ό,τι ακριβώς υποδηλώνει και ο τίτλος της σειράς δηλαδή) εκείνη το διάβασε και τελειώνοντάς το είπε: «Εξαιρετικά, κι άλλη επιστημονική φαντασία».

Στη νέα σεζόν οι δουλειές του Ray ανθίζουν, όπως μπορεί κανείς να καταλάβει και από το πρόμο moto της αφίσας «He's working harder than ever» (μτφρ. δουλεύει πιο σκληρά από ποτέ) αλλά εκεί που πιστεύει πως επιτέλους τα κατάφερε να ορθοποδήσει εμφανίζεται ένας (νεαρότερος) ανταγωνιστής του -τον οποίο υποδύεται ο Stephen Amell- να φέρει τα πάνω κάτω.

Η πρεμιέρα της τρίτης σεζόν του «Hung» είναι προγραμματισμένη στην Αμερική, από το HBO, στις 2 Οκτωβρίου.