Η Gabriela Spanic σε διακοπές στην Ελλάδα & ο Κάρλος 25 χρόνια μετά σε ένα φωτογραφικό reunion

Η Gabriela Spanic σε διακοπές στην Ελλάδα & ο Κάρλος 25 χρόνια μετά σε ένα φωτογραφικό reunion

Η επίσκεψη της Gabriela Spanic στην Ελλάδα πριν από λίγους μήνες. Η «Παουλίνα η σφετερίστρια» υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες παγκοσμίως. 

Οι μεξικάνικες τηλενουβέλες της δεκαετίας του '90 δεν έκαναν τηλεοπτική επιτυχία μόνο στην Ελλάδα. Δημιούργησαν ένα νέο είδος μυθοπλασίας που έκανε θραύση παγκοσμίως. Το ζευγάρι από την «Παουλίνα η σφετερίστρια», η Παουλίνα και ο Κάρλος δεν έχουν ξεχαστεί ποτέ από τους φανς τους στην Ελλάδα. Η ηθοποιός Gabriela Spanic η οποία την υποδύθηκε έχει έρθει αρκετές φορές στη χώρα μας και μάλιστα πριν από λίγους μήνες χωρίς να την πάρει κανείς είδηση.

https://www.instagram.com/p/CrHJGnPJPq0/

Με μαγιό και φόντο την Ακρόπολη

Η Gabriela Spanic μετά την μεγάλη της επιτυχία με τον ρόλο της ως Παουλίνα, συνέχισε να εργάζεται στην τηλεόραση, αυτή τη φορά λιγότερο ως ηθοποιός, αλλά πλέον ως τηλεοπτική παραγωγός και τραγουδίστρια. Είναι στα 49 της χρόνια, ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα της χώρας της, παρόλο που οι τηλενουβέλες αυτού του είδους, δεν υπάρχουν πια.

Η ηθοποιός όταν και στην ελληνική τηλεόραση παιζόταν η σειρά, είχε επισκεφτεί τη χώρα μας. Αλλά φαίνεται πως την αγάπησε πολύ και επανέλαβε το ταξίδι της. Στις αρχές Ιανουαρίου η Spanic έκανε ένα μεγάλο ταξίδι για να δει τις ελληνικές ομορφιές, καταρχάς στην Αθήνα, όπου επισκέφτηκε την Ακρόπολη.

https://www.instagram.com/p/CnD5U3pMbiw/

Προηγήθηκε όμως ένα ταξίδι στη Σαντορίνη και παρόλο που ήταν ακόμη χειμώνας, εκείνη έβαλε και το μαγιό της. Και φάνηκε και το καλογυμνασμένο σώμα της.

https://www.instagram.com/p/Cm1zcctubsL/

Στις φωτογραφίες φαίνεται και ο 15χρονος γιος της Gabriele de Jesus ενώ με τον πατέρα του παιδιού, έχει χωρίσει μετά από 6 χρόνια γάμου.

Με τον συμπρωταγωνιστή της Fernando Colunga έγιναν λαϊκά είδωλα στη χώρα τους. Και οι φανς τους συνεχίζουν να παρακολουθούν την επαγγελματική τους πορεία. Και εκείνος βέβαια έχει αλλάξει αρκετά όπως βλέπεις.

paoulinasfeteristria.jpg

Ο Colunga πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 30 τέτοιες σειρές, εκτός από διάσημος έγινε και πάμπλουτος και τα τελευταία χρόνια εργάζεται και ως σκηνοθέτης. Παρόλο που υπήρξε περιζήτητος εργένης, δεν παντρεύτηκε ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CaNQG5GI-Dz/