Fair Play: Το ερωτικό θρίλερ της χρονιάς έχει λίγο από Oppenheimer και λίγο από Bridgerton

Τζένη Ντεμιράι
Fair Play: Το ερωτικό θρίλερ της χρονιάς έχει λίγο από Oppenheimer και λίγο από Bridgerton

Με δεύτερο trailer έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία της η πολύαναμενόμενη ταινία «Fair Play», την οποία θα δούμε τον Οκτώβριο στο Netflix.

Μπορεί η ταινία «Fair Play» να σημείωσε τεράστια επιτυχία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς τον Ιανουάριο 2023, ωστόσο, όπως φαίνεται, αυτό δεν ήταν απαραίτητο για να μας κάνει να την προσέξουμε.

Η παρουσία της Phoebe Dynevor, που υποδύεται την Daphne στη σειρά Bridgerton και του Alden Ehrenreich από την ταινία Oppenheimer αποτελούν έναν από τους βασικούς λόγους που η ταινία με τίτλο «Fair Play» μας έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ενώ ένας ακόμα λόγος αποτελεί το δεύτερο trailer που δημοσιοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2023.

Ένα σενάριο γεμάτο ανταγωνισμό

Σε σενάριο και σκηνοθεσία της πρωτοεμφανιζόμενης Chloe Domont, η ταινία Fair Play διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη και διηγείται την ιστορία ενός «απαγορευμένου ζευγαριού», της Emily (Phoebe Dynevor) και του Luke (Alden Ehrenreich) οι οποίοι εργάζονται στην ίδια εταιρεία αλλά δεν μπορούν να μοιραστούν με κανέναν τη σχέση τους, καθώς παραβιάζουν την πολιτική της εταιρείας.

Λίγο μετά τον αρραβώνα τους, η Emily παίρνει μια απροσδόκητη προαγωγή, η οποία αλλάζει τις ισορροπίες στη σχέση τους.

Τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν οι ρόλοι των φύλων επηρεάζουν τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις των χαρακτήρων μετά την τοποθέτηση της Emily σε υψηλότερη θέση από τον Luke.

Με το πρώτο trailer, είχαμε ρίξει μία γρήγορη ματιά στην πλοκή της ταινίας και είχαμε διαπιστώσει ότι κεντρική ιδέα είναι μία σχέση που ξεκινάει ως ένα καυτό ειδύλλιο στο γραφείο και καταλήγει γρήγορα σε μια μοχθηρή αντιπαλότητα.

Δες το πρώτο trailer

Στο δεύτερο trailer ρίχνουμε μία ακόμα ματιά σε περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν το ζευγάρι που πρωταγωνιστεί μαθαίνοντας ότι την πολυπόθητη προαγωγή την παίρνει η Emily και βλέποντας ορισμένες από τις στιγμές ζήλιας και πάθους του ζευγαριού.

Στο νέο trailer για το ερωτικό θρίλερ της Domont μπορούμε να παρατηρήσουμε την «κλειστοφοβική» αίσθηση που επικρατεί στις σκηνές, η οποία έχει στόχο να αναπαραστήσει τη σχεδόν ασφυκτική φύση ενός κάποτε ειδυλλιακού ρομάντζου το οποίο ο ανταγωνισμός και η επαγγελματική ζήλια το μετέτρεψαν σε μία τοξική σχέση.

Σε δήλωσή της, η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Emily (Phoebe Dynevor) σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «Αυτή η δουλειά, μας σκοτώνει».

Δες το δεύτερο trailer της ταινίας Fair Play

Η ταινία θα προβάλλεται από τις 6 Οκτωβρίου στην πλατφόρμα του Netflix