Αυτό που όλοι (οι fans του «Office») περίμεναν

Αυτό που όλοι (οι fans του «Office») περίμεναν

Αν είστε fan είτε της βρετανικής είτε της αμερικάνικης εκδοχής του «Office» ξέρετε ήδη για τι μιλάμε.

Αν, πάλι, δεν είστε σας συνιστούμε να γίνετε άμεσα.
Γιατί; Διότι όταν ο Βρετανός κωμικός Ricky Gervais δεν βαριέται (το οποίο δε συμβαίνει και τόσο πολύ συχνά) και καταπιάνεται με οποιουδήποτε τύπου συγγραφή τα χέρια του στάζουν αριστουργήματα.

Ένα από αυτά είναι η Βρετανική κωμική σειρά «The Office» που αν και προβλήθηκε -με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο- μόνο για τρεις σεζόν από το 2001 έως το 2003 στο BBC απέκτησε φανατικούς θαυμαστές, ταξίδεψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και έγινε αμερικάνικο τηλεοπτικό smash hit με τον Steve Carell να υποδύεται τον κεντρικό χαρακτήρα και τον Ricky Gervais να υπογράφει την παραγωγή.

Από το 2005 που ξεκίνησε να προβάλλεται στο αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο NBC μέχρι την περασμένη εβδομάδα οι απανταχού θεατές της σειράς περίμεναν εναγωνίως τη στιγμή που οι παραγωγοί/ σεναριογράφοι θα αποφάσιζαν να δώσουν ραντεβού επί της οθόνης στους δύο πρωταγωνιστές. Ο Ricky Gervais και ο Steve Carell υποδυόμενοι τους ρόλους τους συναντήθηκαν στο διάδρομο του ασανσέρ και παρότι η σκηνή διήρκησε λίγα λεπτά μόνο ήταν τόσο ξεκαρδιστική όσο περιμέναμε όλοι.

Για του λόγου το αληθές, δείτε το video από το τηλεοπτικό στιγμιότυπο.